Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας και του Δήμου Κεφαλονιάς στην έκθεση ΒΙΤ του Βερολίνου

Στο σε επιτελική θέση και καλαίσθητο Τουριστικό Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, υπό την επιμέλεια του α/περιφερειάρχη Τουρισμού κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ITB) στο Βερολίνο, φιλοξενήθηκε και ο Δήμος Κεφαλονιάς.

Η ανοδική πορεία της Τουριστικής ανάπτυξης του Νησιού επιβεβαιώθηκε, τόσο από τις προ-κρατήσεις, όσο και από το έντονο ενδιαφέρον των Διεθνών Παραγόντων και Στελεχών της Τουριστικής Βιομηχανίας κυρίως για τις πλούσιες και ποιοτικές εναλλακτικές μορφές Τουριστικών δραστηριοτήτων, που με επιτυχία αναπτύσσονται στην Κεφαλονιά.

Τον Δήμο εκπροσώπησε με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο α/δήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος είχε την ευκαιρία μεταξύ των αλλων, να ενημερώσει και για την νέα πρόταση του European Island of Culture, όπως και για άλλες διεθνείς δράσεις Πολιτισμού, που ενισχύουν επικοινωνιακά την εικόνα του Νησιού.

Με την ολοκλήρωση της Έκθεσης ο κ.Κεκάτος αναχωρεί για το Miami των Η.Π.Α. όπου στην Seatrade θα εκπροσωπήσει τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση σε όλες τις συνατήσεις με τις Εταιρείες Κρουαζιερόπλοιων, στα πλαίσια της περαιτέρω προώθησης του Νησιού ως ανερχόμενου προορισμού Κρουαζιέρας.