Ξεκίνησε προχθές την προετοιμασία του ο ΑΣΚ ενόψει της νέας περιόδου και της συμμετοχής του στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η.
Στην αρχή, ο νέος τεχνικός της ομάδας Φίλιππος Ροδόπουλος, ο οποίος ως γνωστόν αντικατέστησε στον πάγκο τον πετυχημένο Ανδρέα Κολυρόπουλο, μίλησε στους παίκτες του για το τι θέλει από αυτούς, ώστε ο Α.Σ.Κ. να επαναλάβει τον περυσινό άθλο, που σαν νεοφώτιστος στην Α1 και ενώ κινδύνευε ακόμη και με υποβιβασμό, τελικά με μια μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να μπει στα playoffs του πρωταθλήματος, αλλά και αν είναι δυνατόν να πάει ακόμη καλύτερα.
Στους παίκτες μίλησε επίσης εκ μέρους της διοίκησης και ο γενικός διευθυντής του Συλλόγου κ. Θανάσης Μουίκης.
Στο παρκέ του Κλειστού παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Κάποιοι που απουσίαζαν ήταν δικαιολογημένοι λόγω εργασίας.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά και αναμένεται να χυθούν πολλά «ποτάμια» ιδρώτα στο παρκέ του «Αντώνη Τρίτση» από τους παίκτες της ομάδας και τον Φίλ. Ροδόπουλο, αρχικά να δίνει μεγάλο βάρος στη φυσική κατάσταση!
* Μια σπουδαία προσθήκη, αλλά αυτή την φορά σε θέση στο Δ.Σ., είχαμε για την ομάδα του ΑΣΚ.
O ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Δημήτρης Κουμαριώτης, αποτελεί πλέον κομμάτι της ομάδας του ΑΣΚ και σίγουρα με τις ιδέες του, αλλά και την εμπειρία του, αναμένεται να δώσει άλλον «αέρα» στην κεφαλονίτικη ομάδα.
Το πρωτοσέλιδο του "Η"
Αναζήτηση
Περίπτερο

Δορυφόρος

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και δείτε το σπίτι σας!
Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”. Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει! Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε ΕΔΩ
Δείτε Tv live
Διαφημίσεις