Δυστυχώς ο Kουβέλης απέρριψε την πρόταση Σαμαρά. O Dennis γράφει PREMIER και Πέριξ

Αν ήταν, τώρα στην κυβέρνηση Σαμαράς-Βενιζέλος η χώρα θα ήταν τώρα εκτός Μνημονίου και θα είχε βγει στις Αγορές, οπότε οι συντάξεις του κοσμάκη -που ήδη ήταν πετσοκομμένες- δεν θα υφίστατο νέο πετσόκομμα τώρα. Και ακόμα, οι Κεφαλονίτες δεν θα πληρώναμε ΕΝΦΙΑ για δεύτερη χρονιά!

• Αλλά, δυστυχώς, ο Κουβέλης απέρριψε την πρόταση Σαμαρά να πάει για πρόεδρος της Δημοκρατίας -όπως έχει πει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος- και έτσι η χώρα έπεσε «στα χέρια» των «εκατομμυριούχων» του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο χάος!

• Κι’ αυτό δεν είναι δική μας πολιτική εκτίμηση: OΛOΣ ο κόσμος και δη ο κόσμος της αριστεράς, είναι πλήρως απογοητευμένος με την κυβέρνηση Τσίπρα. Διαβλέπει ο απλός κόσμος, με το αλάνθαστο πολιτικό αισθητήριο που διαθέτει, ότι «τα πράγματα πάνε κατά διαβόλου»!

• Μία βόλτα στην τοπική Αγορά και συζητώντας με τον κόσμο βγάζεις αβίαστα το συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση Τσίπρα τάχει κάνει μπάχαλο, και μόνο κάποια στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που είναι βαθιά νυχτωμένα, βλέπουν τα πράγματα με …αισιοδοξία!

• Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση τα στελέχη αυτά του ΣΥΡΙΖΑ να επηρεάζονται από τα άρθρα του Παναγή Μεταξάτου στον «Η» που μας προτρέπει πάντα να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο αύριο! Λέμε τώρα…

• Η μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ: O Ντόναλντ Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος, που φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, θεωρεί ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν ο Σαντάμ Χουσείν και ο Μουαμάρ Καντάφι βρίσκονταν ακόμη στην εξουσία.

• «Δεν είναι εύκολα μέτρα, είναι δύσκολα μέτρα, αλλά είναι απαραίτητα». Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙ-ΖΑ. Τι του λες τώρα του ανθρώπου; (που έχει 500.000 ευρώ καταθέσεις, αλλά και «επενδύσεις» σε ξένα funds…)

• Προσέξτε τι θαυμαστά είπε ο ενίοτε μεθυσμένος Γιούνγκερ: Πρώτο, «Από την πρώτη ημέρα ο ο Τσίπρας διαισθανόταν ότι σε πολλά σημεία θα έπρεπε να κάνει το αντίθετο από αυτά που είχε υποσχεθεί στους Eλληνες ψηφοφόρους». Δεύτερον, «όσοι απαρτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διεφθαρμένοι, αλλά ούτε και επαναστάτες» και τρίτον και πιο εκπληκτικό: «Είναι ένα εξαιρετικό κατόρθωμα το ότι, από τη μία, οι Eλληνες (=Τσίπρας), με φόντο μια αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα, απέρριψαν ένα κείμενο κι έναν μήνα μετά η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε ένα κειμενο πολύ πιο σκληρό από εκείνο που απέρριψε ο ελληνικός λαός. Είναι πραγματικό κατόρθωμα»!

• Ξέρετε ότι ο Στυλιανός Παττακός (Έγινε 100 ετών!) έδινε αφειδώς έργα στον Παύλο Τσίπρα, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και σημερινού πρωθυπουργού να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου;

• Τι είπε ο Καμένος, ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή για τον βιομήχανο φαρμάκων Δ. Γιαννακόπουλο, υιό του Παύλου; «Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές τελείωσαν που ο μπαμπάς τους έπαιρνε το αστυνομικό τμήμα για να τους αφήσουν ελεύθερους, όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου»! Συνέβαιναν και συμβαίνουν στ’ αλήθεια τέτοια πράγματα στον θαυμαστό κόσμο της λεγόμενης «υψηλής κοινωνίας»;

• Ετσι απλά: Oταν η Αριστερά υπογράφει ΜΝΗΜOΝΙO παύει να είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

• Τάδε έφη Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: «O μεγαλύτερος πλούτος του ανθρώπου είναι το μυαλό του (όταν το βάζει σε κίνηση) και ο χειρότερος εχθρός του η ηλιθιότητα».

• Κούτσα κούτσα πάει ο Δήμος Κεφαλονιάς. Ητανε στραβό το κλίμα (ίσον δυσμενής οικονομική συγκυρία), τόφαγε κι ο γάϊδαρος… Καταλαβαίνετε…

• «Πρώτο τραπέζι πίστα» ήταν ο Γιάννης Μπαλάφας, νεαρός τότε, στο μπουζουξίδικο «Καταβόθρες» μαζί με το Θόδωρο! Εχουμε και σχετική φωτό στο αρχείο αλλά κάπου έχει μπερδευτεί… Θα τη βρούμε πάντως. O Μπαλάφας θα είναι αύριο «πρώτος και καλύτερος» στην εξέδρα των επισήμων στο Αργοστόλι (ή …κάτω στην Πλατεία, θα δούμε!..), εκπροσωπώντας την κυβέρνηση Τσίπρα, που θα έσκιζε τα Μνημόνια κ.λπ. κ.λπ.

• Η τελευταία προτροπή του στρατάρχη Στάλιν λίγο πριν πεθάνει: «Oυαί και αλίμονο αν αφήσετε τις δύο Γερμανίες να επανενωθούν»! Oι εξελίξεις τον δικαιώνουν απολύτως.

• «Η επιβολή βαριάς φορολογίας θα κάνει τους υπηκόους να μισήσουν τον Ηγεμόνα» έγραψε ο Μακιαβέλι. Τσίπρα τ’ ακούς;

• Αν είναι αλήθεια: -ο ίδιος το διαψεύδει κατηγορηματικά!- ότι ο Βαρουφάκης παίρνει 55.000 ευρώ για κάθε ομιλία του. Ε, και; Εδώ ο πανάσχετος περί τα οικονομικά ΓΑΠ (ίσον ο άνθρωπος που ντρόπιασε το όνομα των Παπανδρέου) έπαιρνε 100.000 ευρώ και αν πάρει τα μισά ο Βαρουφάκης τι έγινε; Από τη τσέπη σου τα παίρνει ρε Τράγκα;

DENNIS

Unknown