Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη στις ΜμΕ απ’ τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στ. σπαθής

Aπό τον Eμπορικό Σύλλογο Aργοστολίου εστάλη η ακόλουθη επιστολή:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

O εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου «η ΚΡΑΝΗ» σε συνεργασία με την Oμοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος σάς ενημερώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα Δωρεάν συμβουλευτικής υποστήριξης προς τους ελεύθερους επαγγελματίες, με στόχο την ελάφρυνση των επιπτώσεων της μεγάλης ύφεσης που διανύουμε και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων σε μεσοπρόθεσμο τουλάχιστον ορίζοντα.

Συγκεκριμένα, και με την αρωγή του τριτοβάθμιου οργάνου μας, της ΕΣΕΕ, δίνεται η δυνατότητα παροχής ενός ευρέος φάσματος συμβουλευτικών υπηρεσιών, από εξειδικευμένους συμβούλους, το οποίο συμπεριλαμβάνει τομείς της καθημερινής λειτουργίας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και της στρατηγικής ανάπτυξής τους.

Η θεματολογία της συμβουλευτικής υποστήριξης αφορά τους εξής βασικούς θεματικούς άξονες:

Χρηματοοικονομικά θέματα (αντιμετώπιση προβλημάτων ρευστότητας, διαχείριση οφειλών κ.ά.)

Φορολογικά θέματα (διευκρινίσεις για το φορολογικό καθεστώς, πλάνο φορολογικών υποχρεώσεων κ.ά.)

Ασφαλιστικά και εργοδοτικά θέματα

Νομικά ζητήματα εμπορικής φύσεως

Διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων (στήριξη επιχειρηματικότητας, εξωστρέφεια, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, ηλεκτρονικό εμπόριο κ.ά.)

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 6946.776144 στην κα Ελένη Μεσολωρά και στο 697 855 4144 στον κο Κωνσταντίνο Πρέντζα.

O πρόεδρος
Σταύρος Σπαθής
Η γραμματέας
Μαρία Σκλαβουνάκη

*Επισυνάπτεται μια πρόχειρη φόρμα (έως ότου λάβουμε την επίσημη από την ΕΣΕΕ) μέσω της οποίας θα μπορούν να απευθύνουν οι ενδιαφερόμενοι.