Δωρεά κυνηγών στο Νοσοκομείο

Τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο, συνέβαλαν με την προσφορά ιατρικού υλικού, για την ασφάλεια των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Προς: Πρόεδρο Κυνηγετικού Συλλόγου Κεφαλληνίας Κο Κασσιανό Γεώργιο

Κε Κασσιανέ,

Επιτρέψτε μου με την επιστολή αυτή να σας ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ για την άμεση ανταπόκρισή σας για συνεισφορά στην όσο το δυνατόν πληρέστερη προετοιμασία του νοσοκομείου μας για διαχείριση πιθανών κρουσμάτων κορωναϊού.

Η δωρεά σας, των επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) εξεταστικών γαντιών, θα συμβάλει σημαντικά στην ασφάλεια του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας καθώς και των ασθενών μας, κατά την παροχή υπηρεσιών υγείας, υπό συνθήκες τονά-19.

Η πράξη σας αυτή καταδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία το ενδιαφέρον σας για την κοινωνία της Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα για το Νοσοκομείο μας, αλλά και την συμπαράστασή σας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, το οποίο με αυτήν σας την ενέργεια αισθάνεται ότι δεν είναι μόνο του σ’ αυτόν τον αγώνα.

Σας επισυνάπτουμε αποδεικτικό εισαγωγής της δωρεάς σας στο μηχανογραφικό σύστημα του Νοσοκομείου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Φώτιος Μεσσάρης

Κοινός Διοικητής ΓΝ Κεφαλληνίας και ΓΝ Ληξουρίου