Δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Στην προσπάθεια ενίσχυσης του δημόσιου Συστήματος Υγείας συμμετέχει το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕGA με τη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ MEGA σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας με τη Διοίκηση του ΓΕΝΙΚΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, αξιολογώντας αρχικά τις επείγουσες ανάγκες που απαιτούσαν να εξυπηρετηθούν άμεσα για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό προς τους ασθενείς, προχώρησε στη δωρεά ενός πλήρες σετ Λαρυγγοσκοπίου Ενηλίκων, νέας τεχνολογίας,  κατάλληλο για χρήση κατά τη δύσκολη διασωλήνωση ασθενών στο Αναισθησιολογικό, κλπ. Σε μια ενιαία φορητή συσκευή μικρού μεγέθους και βάρους συνδυάζει τα οφέλη της άμεσης λαρυγγοσκόπησης (DL, η γνωστή τεχνική ενός λαρυγγοσκοπίου Macintosh) διαθέτοντας ενσωματωμένη πηγή ψυχρού φωτισμού τεχνολογίας High-intensity LED και μια σειρά από λάμες λαρυγγοσκόπησης Νο1,2,3 και 4.

Θεωρώντας αυτονόητο ότι οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τις πρωτοβουλίες ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στόχος της δωρεάς είναι η ανακούφιση από το οικονομικό βάρος με το οποίο επιφορτίζεται το δημόσιο Σύστημα Υγείας σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία, συνεισφέροντας στην εξυπηρέτηση των αναγκών του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

Δημοσιοποιούμε  την ενέργειά μας για να ευαισθητοποιήσουμε και άλλους φορείς. Κακά τα ψέματα το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ είναι πολύ σημαντικό και αν χρειαστεί κάτι πρέπει να είναι άμεσο και κοντινό από να τρέχουμε σε γειτονικούς νομούς.

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, στην πρώτη γραμμή της μάχης στέκεται το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και σε αυτούς τους ήρωες πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Στην Κεφαλονιά είναι η εκπαιδευτική μας βάση, η έδρα, το σπίτι μας και νιώθουμε έντονα την ανάγκη να στηρίξουμε τις προσπάθειες που γίνονται εδώ και να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας. Ξέρουμε ότι είναι για όλους δύσκολο αυτό που βιώνουμε. Στο ΚΕΝΤΡΟ  ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  MEGA προωθούμε το μήνυμα της θετικής και αισιόδοξης σκέψης. ΜΕΝΟΥΜΕ  ΑΣΦΑΛΕΙΣ!