Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Σάμης

Το Κέντρο Υγείας Σάμης

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σάμης ευχαριστούν θερμά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργίου Πολυτίμη Φουρφουρή-Καρώνη, το σύζυγο αυτής Δημήτριο Καρώνη και τον Γεράσιμο Κόκκινο για την ευαισθητοποίησή τους απέναντι στις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.

Συγκεκριμένα, τους δύο πρώτους για τη δωρεά μιας εγκατάστασης κλιματισμού για τα ιατρεία και το χώρο αναμονής του Κέντρου Υγείας. Επίσης τον Γεράσιμο Κόκκινο, με τη διαμεσολάβηση του οποίου, με προσωπικά του έξοδα, αλλά και με ακάματη, πολύωρη, καθημερινή εργασία του για ένα διάστημα ενός μηνός περίπου, μαζί με το Δημήτριο Καρώνη, ολοκλήρωσαν τη δύσκολη και εξειδικευμένη εγκατάσταση του εν λόγω μηχανήματος και των αγωγών διανομής θερμού και ψυχρού αέρα.

Η παρούσα εγκατάσταση τροποποίησε αποτελεσματικά τη θερμοκρασία σε ολόκληρο το Κέντρο Υγείας και άλλαξε ριζικά τις συνθήκες εργασίας όλου του προσωπικού και ιδιαίτερα των εφημερευόντων που παραμένουν στο κτίριο και τις νυκτερινές ώρες. Και φυσικά αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο που συνέβαλε στη βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης των κατοίκων της περιοχής.