Δύο προημιτελικοί αγώνες για το Κύπελλο κι’ ένας εξ’ αναβολής για το Πρωτάθλημα

Με δύο, από τους τρεις πρώτους αγώνες του προγράμματος, της προημιτελικής σειράς, συνεχίζεται σήμερα το τοπικό κύπελλο.

Το άλλο, μεταξύ Εικοσιμίας – Πρόννων μετατέθηκε, καθώς η εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου δίνει σήμερα εξ’ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο είχε αναβληθεί πριν δέκα μέρες λόγω της κακοκαιρίας, με το Υπατο στο Σχηματάρι.

Ο πιο ενδιαφέρον αγώνας διεξάγεται στις 3 το απόγευμα στις Κεραμειές, με τα πρωτοπόρα και αήττητα Διλινάτα να φιλοξενούν τον επίσης αήττητο και δεύτερο στον βαθμολογικό πίνακα Παλληξουριακό.

Ένα μεγάλο ντέρμπι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα, ανάμεσα στις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Την ίδια ώρα, στο Ενωσιακό στα Φαρακλάτα, η Εύγερος που τον τελευταίο καιρό αρκετά ενισχυμένη τα πηγαίνει μια χαρά αγωνιστικά, φιλοξενεί τον Εθνικό Κεφαλονιάς και εδώ σε ένα παιχνίδι ανοικτό, με την πρόκριση να έχει δρόμο και η ρεβάνς να είναι το πιθανότερο, αυτή που θα κρίνει την ομάδα που θα κερδίσει, το ένα από τα 4 εισιτήρια, για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Και Πρωτάθλημα!

Όμως, εκτός από το τοπικό κύπελλο, σήμερα και ώρα 11.30 π.μ., έχουμε και αγωνιστική δράση με ένα εξ’ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό των Κεραμειών, με τα Φωκάτα να φιλοξενούν την Πρόοδο Ιθάκης.

Το παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας και είναι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «μεγάλης» κατηγορίας.

Και οι δυο ομάδες, που είναι ισόβαθμες, καίγονται για τους τρεις βαθμούς ώστε να ανέβουν βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά στη συνέχεια, εξασφαλίζοντας αρχικά την παραμονή τους στην κατηγορία και μετά ότι καλύτερο προκύψει.

φωτό sportsthea