Δ. Συμπολιτεία: Οι Λειβαθινοί γνωρίζουν τον Θεόφιλο

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

Από την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Προβληματιστήκαμε για το αν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με ανόητα άρθρα. Ο χαρακτηρισμός όμως της αγαπημένης μας Λειβαθούς ως «κάστρο» είναι για μας προσβλητικός και δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να περάσει.

Η Λειβαθώ είναι μια ανοιχτή περιοχή, με απίστευτες φυσικές ομορφιές μα κυρίως με διορατικούς, προκομένους και καλοσυνάτους ανθρώπους που μοχθούν συνεχώς  για τον τόπο τους.

Οι Λειβαθινοί συνεργάστηκαν άψογα με το Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, ο οποίος βρισκόταν στο Δημαρχείο για να ακούσει τα προβλήματα τους, για να ανταλλάξουν απόψεις, για να βρουν μαζί λύσεις, για να δημιουργήσουν το καλύτερο για τη Λειβαθώ τους.

Ο Θεόφιλος ήταν στο Δημαρχείο και τους περίμενε για να κουβεντιάσουν, να πουν τα νέα τους, να πιούν το καφεδάκι τους. Ήταν μαζί στις γιορτές για να διασκεδάσουν, για να πιούν ένα ποτήρι κρασί και να ευχηθούν τα καλύτερα ο ένας στον άλλο. Ήταν μαζί στις λύπες και στα προβλήματα.

Είναι μαζί μέχρι σήμερα και θα είναι και αύριο. Δεν είναι μια προεκλογική σχέση είναι μια πραγματική σχέση που βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση και στον αλληλοσεβασμό.

Οι Λειβαθινοί ξέρουν ποιος είναι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και ως Δήμαρχος και ως άνθρωπος.  Γνωρίζουν πόσα μπορεί να προσφέρει και γνωρίζουν ότι στις 26 Μαΐου ο Θεόφιλος θα είναι ξανά ο Δήμαρχος τους.

Εκ του Γραφείου Τύπου Της

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ