Είδηση «Βόμβα»! Αλλάζουν χέρια Τα Νέα. Κλείδωσε το deal Ψυχάρη – Αλαφούζου για την ιστορική εφημερίδα

Πως κλείδωσε το deal με τον Ψυχάρη – Ο ρόλος του Γ. Παπαχρήστου…

Σχεδόν «κλείδωσε» η συμφωνία Ψυχάρη – Αλαφούζου για ΤΑ ΝΕΑ….

Αυτό γράφει το enimerosi24, χωρίς να το υιοθετούμε εμείς στο makeleio.gr, που αναφέρει ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ιστορική εφημερίδα περνάει στον Γιάννη Αλαφούζο του ΣΚΑΪ, ο οποίος αναλαμβάνει το management, τη διαχείριση και την ανάπτυξη του φύλλου με στόχο, λέει, ΤΑ ΝΕΑ να αποκτήσουν ξανά τη δυναμική τους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει, λέει, να αναβαθμίσει το φύλλο ενώ υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι οι εργαζόμενοι θα αρχίσουν να πληρώνονται ξανά και η εφημερίδα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αναλαμβάνει τα χρέη της εφημερίδας που παραμένουν… στον ΔΟΛ, αλλά τη διαχείριση και την αναβάθμιση της απο «δω κ.αι πέρα». Επίσης ο τίτλος της εφημερίδας παραμένει υποθηκευμένος στις τράπεζες.

Σύμφωνα με το enimerosi24 o Γιώργος Παπαχρήστος είχε καθοριστικό ρόλο στο deal φέρνοντας τους δυο άνδρες κοντά στη συμφωνία.

Το θέμα τώρα είναι -αν ισχύουν όλα τα παραπάνω- ποιος θα αναλάβει να «τρέξει» την εφημερίδα και αν θα αλλάξει η ομάδα που διευθύνει τώρα «Τα Νέα»… Ο Πρετεντέρης, λένε, ότι είναι μια κάποια λύσις…

psixaris-alafoyzos-nea