Είμαστε έτοιμοι και σίγουροι να συμβάλουμε στη χαρά σας

Φίλες και φίλοι,

Περνάμε την πρώτη εβδομάδα ‘’ελεύθερης κυκλοφορίας’’ προσπαθώντας να συνηθίσουμε την εικόνα της αγοράς με τα περισσότερα καταστήματα κλειστά, αλλά και την αλλαγή στις κοινωνικές μας συνήθειες. Σύντομα  θα ανοίξουν  τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ με τις δέουσες διαδικασίες που θα προστατεύουν την δημόσια υγεία, και θα αρχίσει να επανέρχεται η κανονικότητα στη ζωή μας. 

Ελπίζουμε ότι δεν είμαστε μακριά από την ημέρα που θα ξεκινήσουν να γίνονται κοινωνικές εκδηλώσεις και κάνουμε όλες τις απαραίτητες προεργασίες αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση τις κυβέρνησης για την ημερομηνία έναρξής τους. Βασιζόμαστε όσο ποτέ στις πιστοποιήσεις που διαθέτει η εταιρία μας,  τις υπέρ- άρτιες εγκαταστάσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό μας και πιστεύουμε ότι οι μεγάλοι χώροι δεξιώσεων που διαθέτουμε θα μας επιτρέψουν να πραγματοποιήσουμε κάθε όνειρό σας.

Σίγουρα ένας γάμος ή μια βάπτιση σήμερα, θα διαφέρει απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει. Ενημερωνόμαστε διαρκώς και προετοιμαζόμαστε, βάσει των οδηγιών που λαμβάνουμε από τους διεθνείς και τοπικούς φορείς υγείας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο αυτήν τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει μαζί σας εδώ και τριανταπέντε χρόνια. Προτεραιότητά μας είναι η δημόσια υγεία και η ασφάλεια τόσο η δική σας όσο και των καλεσμένων σας. 

Είμαστε έτοιμοι και σίγουροι να συμβάλουμε στην χαρά σας.

Mythos + Εstiasis