Είπαν «αντίο» ο Δημήτρης Ζησιμάτος και ο βοηθός του Δημήτρης Αδαμόπουλος

Δ. Ζησιμάτος

Την παραίτησή τους ανακοίνωσαν χθες ο προπονητής της Εικοσιμίας Δημήτρης Ζησιμάτος και ο βοηθός του Δημήτρης Αδαμόπουλος.

Οι δύο τεχνικοί υπέβαλαν την παραίτησή τους στην Διοίκηση της ομάδας μετά τη νέα ήττα (4η συνεχόμενη) από τον Παναρκαδικό την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη με 3-0.

Η Διοίκηση έκαμε αποδεκτή την παραίτηση των δύο προπονητών και τώρα «βολιδοσκοπεί» τεχνικό που να μπορέσει να βγάλει την ομάδα από το «τέλμα» στο οποίο έχει περιέλθει.

Ο Δημ. Ζησιμάτος έκλεισε στην Εικοσιμία έναν κύκλο 13 χρονών ως παίκτης και ως προπονητής. Η πορεία του στην ομάδα ήταν ιδιαίτερα θετική, αφού η Εικοσιμία κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και αγωνίστηκε στη Δ’ και στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθεί η δήλωση του Δημήτρη Ζησιμάτου:

«Μετά από 13 χρόνια παρουσίας μου στο τοπικό ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω τον κύκλο μου στην ομάδα του Α. Ο. Εικοσιμίας.

Η επαγγελματική μου ενασχόληση με τις ακαδημίες σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες δεν μου επιτρέπουν να αφοσιωθώ σωματικά και πνευματικά όπως θα ήθελα για τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Ευχαριστώ προσωπικά τους προέδρους της ομάδας που συνεργάστηκα όλα τα μέλη των Δ.Σ., τους παίκτες όλων αυτών των ετών και όλους τους αντιπάλους που πάντα αντιμετώπιζα με μέγιστο σεβασμό.

Ένα συγνώμη σε όσους με κάποιον τρόπο στενοχώρησα στην διαδρομή μου.

Σας ευχαριστώ πολύ»