Είχε καταλύματα και στην Κεφαλονιά

Σε πτώχευση οδηγείται το βρετανικό τουριστικό πρακτορείο Fairlight Jones, που ειδικεύονταν στην προώθηση πολυτελών μπουτίκ ξενοδοχείων και βιλών κυρίως στην Τουρκία, έχοντας, όμως παρουσία και στην Ελλάδα, στις περιοχές του Πηλίου, της Σκοπέλου και της Κεφαλονιάς.

Οπως αναφέρει το tornosnews, το Fairlight Jones ανακοίνωσε την παύση της λειτουργίας του στις 7 Οκτωβρίου με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του, εκφράζοντας τη μεγάλη του θλίψη για την εξέλιξη αυτή, Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους συνεργάτες του και τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων, τονίζοντας ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η εξυπηρέτηση των πελατών του που πρόκειται να ταξιδέψουν τις επόμενες εβδομάδες ή έχουν κάνει κράτηση για το 2020.

Το γραφείο παραπέμπει αυτόν τον κόσμο στο Discerning Collection, με το οποίο έχει μακροχρόνια συνεργασία, αναφέροντας ότι αυτό θα φροντίσει για την εξυπηρέτησή τους. Ως στοιχεία επικοινωνίας δίνει το τηλέφωνο 01784 817720 και το email info@discerningcollection.com.Το Fairlight Jones δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017 από τον Andrew Lee, πρώην επικεφαλής του Exclusive Escapes, το οποίο έπαψε να λειτουργεί τον Αύγουστο του 2015.