Είχε κοντά του τον Αγιο Σπυρίδωνα!

Τον  Αγιο Σπυρίδωνα είχε πραγματικά κοντά του χθες το πρωϊ ένας 70χρονος συμπατριώτης μας από το Ληξούρι, όταν το ΙΧ που οδηγούσε ξέφυγε από το οδόστρωμα και έπεσε στο γκρεμό.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος, οδηγούσε από Ληξούρι προς Αργοστόλι και στο δρόμο πίσω από τα Κουρουκλάτα και πάνω από το Βράχο του Αγίου Σπυρίδωνα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στον γκρεμό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του συμβάντος, πιθανόν, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που είχε κείνη την ώρα, το ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του και ευτυχώς σταμάτησε κατά την πτώση του στο οδόστρωμα του παράδρομου που οδηγεί στον Αγιο Σπυρίδωνα. Πριν την «προσγείωσή» του το ΙΧ πήρε δύο τούμπες και κατέληξε με την οροφή στο οδόστρωμα, ενώ κρεμόταν το μισό έξω από το δρόμο.

Αμεσα στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Ο 70χρονος, που είχε τις αισθήσεις του μετά την πτώση, απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια των ανδρών της Πυροσβεστικής, ενώ με πολλαπλούς τραυματισμούς μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του και παραμένει νοσηλευόμενος.

Ερευνες για τις συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Αργοστολίου.

Στο τσακ έσωσε ο Αγιος Σπυρίδωνας τον 70χρονο οδηγό από το
Ληξούρι, ο οποίος έφθασε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο