Εγκαταλειμμένες …στην τύχη τους οι Λαϊκές Κατοικίες

ΟΠΟΙΟΣ ανατρέξει στα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου την τελευταία επταετία, βρίσκει δημοσιεύματα εκκλήσεων των κατοίκων των Λαϊκών Κατοικιών για ευπρεπισμό των δρόμων, των πλατειών, την ύπαρξη φωτισμού.

Πέρα από αυτά τα αιτήματά τους, απεγνωσμένες φωνές ακούγονται για την ασφάλειά των ίδιων και των ιδιοκτησιών τους.Κάποιοι αντιμετωπίζουν την κατάσταση ως γραφική και δεδομένη και άλλοι την εκμεταλλεύονται για πολιτικό τους όφελος.

Ας θυμηθούμε τις προεκλογικές υποσχέσεις του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου και των ισχυρών του συνδυασμού του, όταν περνοδιάβαιναν τους δρόμους των Λαϊκών Κατοικιών και έταζαν σε κατοίκους και σε ευάλωτες ομάδες. Ακούστηκαν πολλά και πολλοί τους είδαν ως σωτήρες.Πίστεψαν στην ανάπλαση της περιοχής. Ο Μαυρογιαλούρος θα ωχριούσε μπροστά τους…

Η πολυαναμενόμενη ανάπλαση στη 2ετή θητεία του Δημάρχου αποδεικνύεται στους κατεστραμμένους και αφώτιστους δρόμους, στις παρατημένες πλατείες και στους φοβισμένους κατοίκους που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν. Το σκοτάδι είναι το καλύτερο πέπλο για τις άνομες πράξεις.

Θα μας απαντήσουν πως περιμένουν να ενταχθεί η μελέτη τους στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»!!! Μέχρι να ενταχθεί θα μας απαντήσουν στα κάτωθι ερωτήματα;

Γιατί δεν γίνεται συντήρηση και καθαρισμός στις πλατείες και στην παιδική χαρά;

Γιατί τα χόρτα, όποτε κι αν, κόβονται παραμένουν πεταμένα στους δρόμους;

Γιατί οι λάμπες φωτισμού δεν ανάβουν πάντα;

Γιατί αποκλείστηκε η περιοχή από τον περίφημο χριστουγεννιάτικο στολισμό;

Ποιος θα πληρώσει τον παράνομο ηλεκτροφωτισμό και ηλεκτροδότηση του κατειλημμένου επί 9μηνο δημοτικού καταστήματος στην Πλατεία Μπακογιάννη;

Εχουν δώσει άδεια παρεμβάσεων στο προαναφερθέν κτήριο ή η περιουσία του Δήμου είναι βορά στον οποιονδήποτε;

Γιατί στην περιοχή δεν γίνονται υγειονομικοί προληπτικοί έλεγχοι, ενώ το πρωτόκολλο του ΕΟΔΔΥ το προβλέπει;

Κύριοι, δυστυχώς για εμάς, αλλά και για εσάς, μας θέσατε σε σκληρή καραντίνα: Κοινωνική, οικονομική, ψυχολογική!!! Δεν θα μιλήσουμε για υγειονομική, αφού στη γειτονιά μας επιτρέπεται πολυπληθείς ομάδες να περιφέρονται, να συνωστίζονται και να πυροβολούν μπροστά στα σπίτια μας ανενόχλητοι!

Και τι παράδοξο… Τα παραπάνω ερωτήματα ποτέ δεν απαντώνται, ενώ ο άρχων του τόπου και οι ισχυροί του απαντούν για τα πάντα και σε όλους, εκτός από εμάς!

Να είστε σίγουροι ότι το όνομά σας θα γραφτεί στην ιστορία αυτού του τόπου για εντελώς άλλους λόγους από αυτούς του Κοσμετάτου, του Δανάτου και πολλών άλλων ευεργετών δημάρχων του Αργοστολίου, των οποίων απλώς αναγράφτηκε το όνομά τους σε μια ξεθωριασμένη ταμπέλα!

Κάτοικοι Δήμου Αργοστολίου


Η κουστωδία Μιχαλάτου στις λαϊκες κατοικίες
Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του δημάρχου – Από ανάρτηση στο FaceBook του Διονύση Μινέτου, αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών (23/5/2019)