Εγκληματικά ανεύθυνοι …τώρα τρέχουν!

Εγκληματικά ανεύθυνοι … τώρα τρέχουν!

Η ανευθυνότητά τους αγγίζει (αν δεν τα ξεπερνάει) τα όρια της εγκληματικότητας.

Από το Νοέμβρη φωνάζουμε το αυτονόητο!

Κλείστε τις εισόδους στο νησί (δύο όλα κι όλα τα λιμάνια συν το αεροδρόμιο) και κάντε αυστηρούς ελέγχους στους εισερχόμενους !

Οι δήμαρχοι χαμένοι στην καθημερινότητα ούτε που ασχολήθηκαν με το θέμα παρά μόνο…. εκ των υστέρων όταν εμφανίστηκαν κρούσματα.

Ιδιαίτερα ο δήμαρχος Αργοστολίου Μιχαλάτος στην… κοσμάρα του!

Επίσημα ο αρμόδιος αντιδήμαρχός του Τσιλιμιδός μιλάει για… αρνητές μάσκας (!) μεταξύ των υπαλλήλων και το θέμα κουκουλώνεται!

Και ο αντιδήμαρχός του στην καθαριότητα Σαμούρης γίνεται χορηγός σε κορονοπάρτι την Τσικνοπέμπτη, το θέμα προβάλλεται από… φίλιο μέσο και πέφτει απόλυτη σιωπή στη συνέχεια παρά τα επανειλημμένα δημοσιεύματα μας!

Η περιφερειάρχης κ. Κράτσα αυτή και αν δεν είναι στην κοσμάρα της!

Βρίσκεται στην Κεφαλονιά «τη μαύρη μέρα» 12 Φεβρουαρίου με 14 κρούσματα τα περισσότερα μέχρι τώρα και αντί κάτι να πει, κάτι να ανακοινώσει, δημοσιοποιεί … τρία πρόστιμα 46 χιλιάδες για περιβαλλοντικές παραβάσεις (λες και δεν μπορούσε να τα βάλλει άλλη ώρα … αν ίσχυαν) μεταξύ αυτών ακόμα και στην Παναγία τη Λάμια!

Κι έρχεται … τώρα  να «χτυπήσει» λέει… τον κώδωνα του κινδύνου σε έκτακτη σύσκεψη που είχε την περασμένη Παρασκευή με τα σώματα ασφαλείας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και η αθεόφοβη ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ νύξη για την κατάρρευση του υγειονομικού συστήματος στην Κεφαλονιά!!!

Τις άπειρες φορές που έχουμε αναφερθεί στο θέμα επικαλούμαστε σαν μοναδική σανίδα σωτηρίας … να βάλει ο Άγιος το χέρι του!

Και σήμερα το ίδιο…

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ συγκάλυψη!

Το Σαββατιάτικο πρωτοσέλιδο του «Η» για πάνω των 10 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε τοπική επιχείρηση έχει προκαλέσει και δικαιολογημένα κάτι παραπάνω από ανησυχία και πανικό!

Κοινό μυστικό είναι πλέον και όλα δείχνουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ συγκάλυψη!

Με την κανονική λειτουργία της επιχείρησης!

Με το πνίξιμο του θέματος από την πλειοψηφία των τοπικών μέσων και ιδιαίτερα των ελεγχομένων!

Με το πέρασμα στα ψιλά των 19 επίσημων κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΤΗΣ