ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να γνωρίζω, σήμερα, τώρα, αν υπάρχει ένας-ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ- ο οποίος πλέον δεν αντιλαμβάνεται το γιατί, επί χρόνια πολλά, δια εκατοντάδων άρθρων μου, ακόμα και δια βιβλίων μου ολόκληρων, ετόνιζα, υπενθύμιζα, έγραφα, ανέλυα και εκραύγαζα απεγνωσμένα, ότι οι Τούρκοι γείτονές μας ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ, την Στρατιωτικήν μας ισχύν, απέναντί τους! ΜΟΝΟ! ΜΟΝΟ!

➔ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ εις τα πλέον όζοντα των υποδημάτων τους, προτροπές Μεγάλων Ηγετών, Διεθνές Δίκαιον, Ψηφίσματα Ο.Η. Ε, Συμμαχίες, Φιλίες, και οπωσδήποτε την Διεθνήν ειρήνην και την παγκόσμια Σταθερότητα, την οποίαν μάλλον μισούν, για ευνόητους λόγους!!

➔ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΜΑΤΙΑ στην Ιστορίαν τους και θα …πεισθούμε, για την … μοναδικότητά τους στις σφαγές και αρπαγές, ΟΠΟΥ διαγνώσουν υστέρηση σε Στρατιωτικήν Προετοιμασίαν άλλου λαού, για αντιμετώπισή τους! 

➔ ΑΝ ΕΤΣΙ, επί μακρόν και σε παγκόσμια πρωτοτυπία, συμπεριφέρονται, αισχρά υβρίζουν, και με ανεπανάληπτες, εξευτελιστικές, χυδαίες (και) για τους ιδίους, «μαγκιές» μας προκαλούν, είναι γιατί, απλά, καθαρά, ηλίθια και δυστυχισμένα, «Μεγάλοι» της Πολιτικής μας, όλα αυτά τα χρόνια, ΔΕΝ εννοούσαν να δούνε το ΣΗΜΕΡΑ, ακριβώς το ΣΗΜΕΡΑ, όπως όφειλαν να το έχουν δει ολοκάθαρα! ΔΕΝ! ΔΕΝ!!!