Εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Νίκο Βαλλιανάτο

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου συζητήθηκαν 11 θέματα, από τα οποία τα 8 ήταν ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Αργοστολίου σε διάφορες Επιτροπές και Φορείς.

Τα τρία άλλα ήταν η έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, η κατανομή κρατικής επιχορήγησης για λειτουργικές ανάγκες των Σχολείων 81.000 ευρώ και η παραχώρηση Βρεφονηπιακού Σταθμού από τον ΟΑΕΔ στον Δήμο.

Υπήρξε διαπαραταξιακός ορισμός των εκπροσώπων στις διάφορες Επιτροπές και Φορείς που σημαίνει ότι όταν θέλουν οι πέντε Παρατάξεις …μπορούν να συνεννοηθούν με τον δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο να έχει τον πρώτο ρόλο.

Οι οκτώ Επιτροπές και οι Φορείς που ορίστηκαν εκπρόσωποι είναι:

  • Ενιαίο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας και Ιθάκης Α.Ε. (ΕΚΕΚ-ΤΑΚΙ Α.Ε.): Κρυσταλία Μιχαλάτου με αναπληρωτή τον Γιώργο Τσιλιμιδό.
  • Επιτροπή έγκρισης αιτημάτων σχετικών με την χορήγηση αδειών εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής: Μιχάλης Μοσχονάς με αναπληρωτή το Νίκο Κουρκουμέλη.
  • Εκπρόσωπος Δήμου για την διαχείριση-τακτοποίηση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Αργοστολίου με τα αντίστοιχα Τραπεζικά Ιδρύματα: Νικολέτα Νεοφύτου με αναπληρώτρια την Αντιγόνη Αυγουστάτου.
  • Εκλέκτορας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ»: Σπύρος Πεφάνης.
  • Εκπρόσωπος του Δήμου Αργοστολίου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση Επιτροπής με σκοπό τον χαρακτηρισμό παραλιών Νήσου Κεφαλληνίας ως πολυσύχναστων χώρων για λήψη θαλασσίων λουτρών: Γιάννης Κουρούκλης με αναπληρωτή τον Σταύρο Γρηγορόπουλο.
  • Εκπρόσωπος του Δήμου Αργοστολίου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων για την περιοχή ευθύνης του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας Διονύσης Τρωϊάννος με αναπληρωτή τον Μιχάλη Μοσχονά.
  • Εκπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας«Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Απόπλους»: Σταύρος Γρηγορόπουλος με αναπληρωτή τον Μιχάλη Μοσχονά.
  • Συγκρότηση Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος 2019: Σπύρος Ματιάτος με αναπληρωτή τον Γιάννη Λυκούδη, Μιχάλης Μοσχονάς με αναπληρωτή τον Σπύρο Σαμούρη και Νίκος Ορτεντζάτος.
Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Νίκο Βαλλιανάτο