Εθελοντές δότες στο Ληξούρι

Ο Σύλλογος «Οραμα Ελπίδας-Δήμος Ληξουρίου» εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση για την εγγραφή εθελοντών δοτών που πραγματοποιήθηκε στις 26/4/2022 ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο αριθμός των εβδομήντα αιτήσεων που μας είχαν σταλείκαλύφθηκε πολύ σύντομα από την δική σας συμμετοχή. Το ενδιαφέρον σας, αποτελεί κινητήριο δύναμη να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη δράση ευαισθητοποιώντας όσους περισσοτέρους μπορούμε μεγιστοποιώντας την ανθρώπινηαλληλεγγύη μας.

Το ελάχιστο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που εγγράφηκαν με την ευχή να γίνουν κοινωνοί της συγκεκριμένης ιδέας. Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, τον Δήμο Ληξουρίου, τον κ. Ζερβό Ηλία για την δημιουργία της αφίσας και τις Βασιλειάδου Μαρία, και Κονταρίνη Έφη για την συλλογή των αιτήσεων. Αξιοσημείωτη και η μαζική συμμετοχή της ομάδας του Παλληξουριακού αλλά και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Β’ Δημοτικού σχολείου.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται από τώρα και στο εξής μετα από σχετική επικοινωνία στα 6974972061 ή στο dionisis9@yahoo.com

Διονύσιος Πρεντάνος

Υπεύθυνος Ομάδας

Εθελοντών Αιμοδοτών

Δήμου Ληξουρίου.

Πληροφορίες: dionisis9@yahoo.com, 6974972061.