Εικοσιμία προς ΕΠΟ: «Αλλάξτε το πρόγραμμα, αλλιώς δεν θα συμμετάσχουμε»

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΟ, χθες η Εικοσιμία σχετικά με τον καταρτισμό των ομίλων του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στην διαμαρτυρία αυτή κάνει γνωστό ότι, αν δεν αλλάξει κάτι στη συνέχεια, τότε θα είναι αδύνατη η συμμετοχή της σε αυτό.

Ειδικότερα η επιστολή της ομάδας της Λειβαθούς αναφέρει μεταξύ άλλων:

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., σύμφωνα με τον οποίο η ποδοσφαιρική μας ομάδα καλείται να συμμετέχει στον ίδιο όμιλο με ομάδες από την Δυτική Αττική και την Βοιωτία!!! Την στιγμή που οι ομάδες των όμορων νομών (Αχαΐας και Ηλείας) θα συμμετέχουν σε έτερο άμιλο με ομάδες από τα Δωδεκάνησα!!!! Την έκπληξή μας, όπως ήταν φυσικό, διαδέχθηκε ο προβληματισμός και η στεναχώρια.

Με την παρούσα επιστολή μας διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παραπάνω απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σας και σας καλούμε όπως αλλάξετε άμεσα την παντελώς άστοχη απόφαση καταρτισμού των ομίλων της Γ’ Εθνικής, προχωρώντας σε νέα που θα βασίζεται αποκλειστικά σε γεωγραφικά κριτήρια, όπως άλλωστε ορίζει η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος και όπως γινόταν μέχρι σήμερα.