Εκανε 50 πλαστικές για να μοιάσει στην Ατζελίνα Τζολί

H ίδια δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τη μεταμόρφωσή της, παρά τα αρνητικά σχόλια στα social media – Ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι η εμφάνισή της αποτελεί «κόλπο» για να μαζέψει κλικ

Μια νεαρή γυναίκα από τη Τεχεράνη είχε όνειρο ζωής να μοιάσει στο είδωλό της, τη διάσημη ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί.

Ωστόσο, χάρη στις αμφιλεγόμενες πρακτικές που χρησιμοποίησε για να πετύχει τον στόχο της, η Σαχάρ Ταμπάρ έχει αποκτήσει πλέον μια αρκετά αλλόκοτη εμφάνιση, που θυμίζει λιγότερο την λαμπερή σταρ και περισσότερο… κομπάρσο από το Walking Dead.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Sud Info, η 19χρονη Ιρανή, που λατρεύει σε παθολογικό βαθμό την Αντζελίνα Τζολί, υποβλήθηκε σε 50 πλαστικές επεμβάσεις μέσα σε λίγους μήνες προκειμένου να μοιάσει στο είδωλό της.

Επίσης, πιστεύεται ότι το ίδιο διάστημα ακολούθησε μια ακραία δίαιτα, προκειμένου να φτάσει τα 40 κιλά βάρος και να αποκτήσει την αποστεωμένη φιγούρα της διάσημης ηθοποιού.

Οι αναφορές αυτές στον βελγικό Τύπο ωστόσο αμφισβητούνται έντονα από ορισμένους χρήστες των social media, που είναι πεπεισμένοι ότι η 19χρονη έχει κάνει πολύ λιγότερες επεμβάσεις και ότι δημιούργησε το «ακραίο» λουκ της με ειδικό μακιγιάζ και «προσθετικά» προσώπου για να μαζέψει κλικ στο Ίντερνετ.

Παρά το αρκετά παράξενο παρουσιαστικό της, η Σαχάρ δηλώνει ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσής της και δηλώνει αποφασισμένη να τη συνεχίσει μέχρι να γίνει ίδια η Τζολί.

Πριν τη μεταμόρφωση

Αν και η ιδιόμορφη εμφάνισή της έχει «χαρίσει» πάνω από 300.000 ακόλουθους στο Instagram, αρκετοί χρήστες των social media δεν της «χαρίζονται» και σχολιάζουν ιδιαίτερα αρνητικά τις αλλαγές της εμφάνισής της.

Πολλοί μάλιστα από αυτούς επισημαίνουν την ομοιότητά της με ζόμπι, υπογραμμίζοντας ότι οι λευκοί φακοί επαφής και το σκοτεινό μακιγιάζ δεν… βοηθούν την κατάσταση.

Υπάρχουν βέβαια και πολλά σχόλια χρηστών που εκφράζουν ανησυχία για τη σωματική και ψυχική υγεία της κοπέλας, καλώντας τους γονείς της και τους φίλους της παρέμβουν για να σταματήσουν την αυτοκαταστροφική της πορεία.

(protothema.gr)