Εκδήλωση ευαισθησίας, ανθρωπιάς και προσφοράς

Από την Αδελφότητα Κεφαλλήων και Ιθακησίων Πειραιά έγινε η ακόλουθη ανάρτηση:

Το Σάββατο 4.11.2023 στον πρώτο όροφο του Πολιτιστικού μας Κέντρου, έλαβε χώρα μια λιτή και ταυτόχρονα ξεχωριστή εκδήλωση που εξέπεμπε ευαισθησία, ανθρωπιά και προσφορά.

Η Αδελφότητά μας, σε συνεργασία με το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» διοργάνωσαν εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αναφορικά με τη σημασία της δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών.

Την εκδήλωση συντόνισε με ιδιαίτερη επιτυχία ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αλληλεγγύης της Αδελφότητας Δρ. Χρήστος Ριφιώτης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τονίζοντας την αξία της παρουσίας τους για τους σκοπούς της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην ιστορία και του σκοπούς του Συλλόγου ” ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, ενώ ευχαρίστησε και για την συνεργασία του το μέλος μας κ. Κυριάκο Ματιάτο.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Παύλος Σκλαβούνος, όπου στο σύντομο χαιρετισμό του στάθηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, αναδεικνύονται σαφώς και ξεκάθαρα οι αρχές της Αλληλεγγύης και της προσφοράς που διέπουν την Αδελφότητά μας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο εκπρόσωπος τύπου του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» κ. Θωμάς Σκούρτης ο οποίος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη την Αδελφότητα για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της εκδήλωσης, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις δράσεις του συλλόγου, παρουσιάζοντάς τες μέσα από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό και βιωματικό video που άγγιξε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» από τον Πρόεδρο της Αδελφότητας και με τη συμπλήρωση των αιτήσεων των εθελοντών δοτών, καθώς και τη λήψη του δειγμάτων στοματικού επιχρίσματος (σιέλου) από τους εθελοντές.