Εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τις νέες ηλεκτρονικές πανελλαδικές πύλες

Στ. Σπάθης

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης στις Νέες Πανελλαδικές Πύλες για τον  Τουρισμό και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, πυλώνες διεθνούς προβολής και ανάπτυξης των Τοπικών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Εμπορίου»

 Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες Προβολής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την μεγαλύτερηστήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του.

Συμμετέχει ενεργά στην ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη www.filoxeno.comη οποία προβάλλει σήμερα σε 8 γλώσσες 25.000 επιχειρήσεις, ενώ διαθέτει την πιο σύγχρονη πλατφόρμα Online Κρατήσεωνγια Καταλύματα και Ξενοδοχεία (www.bookoncloud.com).

Επιπλέον το Επιμελητήριο συμμετέχει ενεργά και στηνπλατφόρμα Ηλεκτρονικών πωλήσεων & προβολής προϊόντωνwww.directmarket.grστην οποία συμμετέχουν1.250 επιχειρήσεις με πάνω από 200.000 προϊόνταη οποία διασυνδέεται και με την Τουριστική Πύλη και αναβαθμίζει έτσι σημαντικά την εξωστρέφεια όλων των Επιχειρήσεων του Νομού Κεφαλονιάς στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

Παρέχεται ακόμα δυνατότητα OnlineΣυμβουλευτικήςμε ηλεκτρονικές ερωτήσεις και απαντήσεις από μεγάλη Πανελλαδική εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΟΛ Συμβουλευτική), σε διάφορα θέματα όπως Φορολογικά, Λογιστικά, Ίδρυση Επιχείρησης, Μεταβίβαση Επιχείρησης, Εργασιακά και Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων, σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη και στους λογιστές ή οικονομικούς τους συμβούλους.

Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται ΕντελώςΔωρεάνείναι προσβάσιμες μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και διαχειρίζονται από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, στις οποίες παρέχεται διαρκής εκπαίδευση και υποστήριξη από την ανάδοχο εταιρία. Οι νέες δυνατότητες θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε ειδική εκδήλωση.

Καλούμε όλες τις τοπικές  επιχειρήσεις να παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ΑργοστόλιτηνΔευτέρα 14 Μαΐου 2018και ώρα: 19:00στο κτήριο του Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις νέες δυνατότητες καθώς και για το πως μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

To Κτίριο του Επιμελητηρίου