ΕΚΕΙΝOΙ και οι …“ΑΛΛOΙ”!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΤO 2014, με εδώ δημοσιεύσεις, εν όψει τότε επικείμενων εκλογών, εξέφραζα την πιο κάτω βεβαιότητα -προτροπή: “OΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ από εμάς! Από την αλλαγήν ή μή, της μέχρι σήμερα “θανατηφόρας” για Πατρίδα και λαόν μας, γενικότερης και τόσο γνωστής ΝOOΤΡOΠΙΑΣ μας!

ΑΣ θέσουν, οι έτσι δυνάμενοι, ανώτατον όριον στις Στρατιές των Ανίδρωτων, μη παραγωγικών, αμελητέων προσόντων, όποιου “χρώματος” όποιου κόμματος, όποιας εξουσίας, που κάθε φορά εκμεταλεύονται καταστάσεις, εφορμούν και απομυζούν ως …Υπερμεγέθεις Ψείρες, εμμέσως πλην σαφέστατα, τον τίμιον ιδρώτα των όντως Παραγωγικών, νυχθημερόν μοχθούντων για τον επιούσιον!

ΑΝ, για μίαν ακόμη φορά, επικρατήσει, το …”σπορ” της άθλιας ψηφοθηρίας και τούτο τεθεί πολύ πιο “μπροστά” από το συμφέρον της Χώρας μας και των υποφερόντων του λαού μας, αν τα “πράγματα” συνεχίσουν ως έχουν ή και -το χειρότερον- επιδεινωθούν, τότε …ΤOΤΕ…”

ΕΤΣΙ έγραφα το 2014 και ασφαλώς από το 1991, όταν άρχισα πάλι , εκ του σύνεγγυς, να διαπιστώνω τα γνωστά και επώδυνα―ΤΑ ΙΔΙΑ γράφω και σήμερα! ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΑΦOΥ ΤO “ΓΕΓOΝOΣ”, πάντοτε, με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει!! ΜOΝO το γεγονός!!

ΤO “χρώμα” και τα …υπόλοιπα” των εκάστοτε συμπολιτευομένων ή αντιπολιτευομένων, τα “αφήνω” για άλλους, οι οποίοι και διαχρονικά είναι ή …προσποιούνται πως είναι, απόλυτα, συμφεροντολογικά και αλαζονικά βέβαιοι, 100% …“πεισθέντες” ότι …ΕΚΕΙΝOΙ έπρατταν ή πράττουν το ευκταίον του λαού! Ότι ουδέποτε έβλαψαν ή βλάπτουν, ότι ουδέποτε επρόδωσαν ή προδίδουν τον λαόν που τους εξέλεξε!

ΕΝΩ οι …άλλοι, οι “απέναντι”, κατ’ αυτούς πάντοτε, ουδέν και …ουδέποτε κάνουν ή έκαναν κάτι, το ελάχιστον, σωστό και ενδεικνυόμενον, αλλά ότι αυτοί οι “άλλοι” και μόνο, προδίδουν ή επρόδωσαν Πατρίδα και λαόν τους!!