Εκκολαπτήριο του κορονοϊού με τις ευλογίες της Δημοτικής Αρχής!

Η είδηση αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του δημαρχιακού οικοδομήματος: Στην σύσκεψη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που έγινε προχθές Τετάρτη με τηλεδιάσκεψη για την τήρηση των μέτρων μαζί με τους δημάρχους, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς κα Σοφία Ζαφειράτου έθεσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τσιλιμιδό προ των ευθυνών του λέγοντας του ξεκάθαρα ότι «έχει καταγγελίες από υπαλλήλους του Δήμου στο Αργοστόλι ότι δεν εφαρμόζονται οι κανόνες  και τα υγειονομικά πρωτοκολλά στις Υπηρεσίες και στα γραφεία τους»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Γιώργος Τσιλιμιδός, εμφανώς αιφνιδιασμένος, επικαλέστηκε ως δικαιολογία ότι «ανάμεσα στους υπαλλήλους υπήρχαν αρνητές της μάσκας»!!!

Εκπλήσσει ομολογουμένως με την αφοπλιστικότητα της απάντησής του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Εν ολίγοις, η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου αποδεχόμενη την προσωπική θέση κάποιων υπαλλήλων για την χρήση μάσκας, επιτρέπει σε αυτούς όχι μόνο να παρανομούν, αλλά και κυρίως «να παίζουν» με την ζωή όλων των υπολοίπων υπαλλήλων και των πολιτών που επισκέπτονται τις Υπηρεσίες του Δήμου!

Την ώρα που οι η Αστυνομία μοιράζει (και σωστά) 300άρια πρόστιμο στους «αρνητές της μάσκας» στο δρόμο, η Δημοτική Αρχή δια στόματος του αρμοδίου αντιδημάρχου ευλογεί την πράξη!

Ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος γιατί σιωπά; 

Μήπως υιοθετεί τη προκλητική στάση του αντιδημάρχου του; 

Οι εκ του νόμου αρμόδιοι τι λένε όταν οι Δημοτικές Υπηρεσίες αποδεικνύονται εκκολαπτήρια του κορονοϊού;

Υ.Γ.: Δεν το έχει πάντως και πολύ ο κ. Τσιλιμιδός, προκειμένου να γυρίσει τις πρωτοφανείς καταγγελίες, να μιλήσει περί …«ανθρωποφαγίας», όπως έχει πράξει ανάλογα και σε άλλες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν!