Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Κλειστό Παλικής στην φιέστα για τους πρωταθλητές του ΝΕΟΛ

Τη δική του φιέστα πρωταθλήματος διοργάνωσε την Κυριακή (24/6) το απόγευμα στο Κλειστό της Παλικής ο πρωταθλητής της Α1 ΕΣΚΑΗ ΝΕΟΛ προκειμένου να γιορτάσει το μεγαλύτερο γεγονός της ιστορίας του την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και παράλληλα την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2018-2019.

Το Κλειστό είχε ντυθεί στα γιορτινά και σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, ο κόσμος που το είχε πλημμυρίσει,  αποθέωσε τους «ήρωες» του, αυτούς που έφτασαν στο σχεδόν ακατόρθωτο, αυτούς που έσπασαν όλα τα δεδομένα και το «σήκωσαν» δίκαια και καθαρά, πετυχαίνοντας το 0-3 επί του μεγάλου ΑΣΚ, σπάζοντας δυο φορές την έδρα του αντιπάλου του.

Τα παιδιά, που μαζί με αυτά του ΑΣΚ, μας έκαναν υπερήφανους για ότι μας έδειξαν στο παρκέ σε ένα μόλις δεκαήμερο. Πρωτόγνωρα για την Κεφαλονιά πράγματα, που δεν πρόκειται εύκολα να ξεχαστούν για πολλά χρόνια.

Τον κόουτς Τζουγανάτο και όλο το τεχνικό team, τον Βεργαλενάκη, τον Τρυφωνόπουλο, τον Ντούλε, τον Λιάκο, τον Χρ. Συνοδινό, τον Αντωνάτο, τον Μαρούλη και τα υπόλοιπα παιδιά.

Κοντά σε αυτούς τίμησαν με την παρουσία τους, τους πρωταθλητές, η βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία έκανε και την απονομή του κυπέλλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Γ. Κατσιβέλης, οι Δ.Σ. Β. Ρουχωτάς, Σπ. Σαμούρης, Διον. Αραβαντινός και Ηλίας Παρίσης, οι οποίοι παρέδωσαν τα μετάλλια.

Στο τέλος της εκδήλωσης και ύστερα από ένα μικρό οικογενειακό ματσάκι, δυο 15λέπτων έτσι για το χαλάρωμα… μεταξύ της παλιάς και της νέας ομάδας του ΝΕΟΛ (επικράτησαν οι παλιοί 48-45), έγινε και η απονομή με το βαρύτιμο έπαθλο να καταλήγει στα χέρια του αρχηγού Χρ. Συνοδινού και στη συνέχεια των υπολοίπων παικτών σε μια μοναδική στιγμή συγκίνησης και αποθέωσης.

Το βιβλίο της ιστορίας του Συλλόγου, έγραψε πλέον με «χρυσά» γράμματα την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας και παράλληλα άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σε όλους τους αθλητές στη συνέχεια δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο. Ένα μετάλλιο που θα θυμίζει αργότερα το μεγάλο τους επίτευγμα και θα καμαρώνουν δικαιολογημένα.

Να αναφέρουμε ότι στον χώρο του Κλειστού υπήρχε πλούσιος μπουφές για τους παρευρισκόμενους.

Εμείς για ακόμη μια φορά να συγχαρούμε την ομάδα του ΝΕΟΛ και αν της ευχηθούμε καλή πορεία στην ιστορική συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική κατηγορία!

Ευχαριστούμε την Ανδριάννα Καραντινού για τις υπέροχες φώτο.

(sportsthea.gr)