Εκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου με Ροδή χθες στο Διοικητήριο

Ρ. Κράτσα

Εκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) πραγματοποιήθηκε χθες στο Διοικητήριο στο Αργοστόλι, ενόψει του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς στο νησί μας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός με τη συνεργάτη του Ιωάννα Μαρκέτου, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κεφαλονιάς Χρήστος Ζουναλής, ο λιμενάρχης Θανάσης Σιούτης, ο αστυνομικός διευθυντής Κεφαλονιάς Ιωάννης Μπούμης, από τον Δήμο Αργοστολίου οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Τσιλιμιδός και Διονύσης Μινέτος, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γκισγκίνης, ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας της αντιπεριφέρειας Λάμπρος Νικολάου, η διευθύντρια της ΔΕΔΔΗΕ Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου και από τη Διεύθυνση δασών ο Αντώνης Γιαλούμης.

Αναβλήθηκε το διπλό Περιφερειακό Συμβούλιο

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες 23η και 24η τακτικές συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου της Παρασκευής 28-07-2023 και του Σαββάτου 29-07-2023 για την επόμενη εβδομάδα λόγω σοβαρού προβλήματος στις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις στο κτήριο της ΠΕ Κέρκυρας.

Θα ενημερωθείτε με νεότερο μήνυμά μας(νέα πρόσκληση), για την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής των αναβληθέντων τακτικών συνεδριάσεων.

Εκ μέρους του Προέδρου

του Περιφερειακού Συμβουλίου