Εκτόξευση τζίρου στον Όμιλο Ideales +73% στο α’ 2μηνο του 2018

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Ideales Κωνσταντίνος Σταύριδης

Η Ideales συνεχίζει να καταγράφει εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα, σημειώνοντας κατά το πρώτο δίμηνο του 2018 +73% αύξηση τζίρου, συγκριτικά με το αντίστοιχο δίμηνο του 2017, καθώς και ρεκόρ αύξησης διμήνου από το 2010!

H εντυπωσιακή ανοδική πορεία των οικονομικών αποτελεσμάτων του 100% ελληνικού Ομίλου Ideales, σε συνδυασμό με τις συνεχείς πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις του σε κάθε τομέα του επιχειρείν, τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύουν ότι η εταιρία συνεχίζει ακάθεκτη την αναπτυξιακή της πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2018, η Ideales έχει ήδη αποσπάσει 4 σημαντικότατες διακρίσεις:

Διακρίθηκε με το Χρυσό Βραβείο Best Dealer, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της Καναδικής Hydropool, λόγω της άριστης εξυπηρέτησης που προσέφερε στους Πελάτες της και των αυξημένων κατά 25% πωλήσεων το 2017 στις μονάδες υδροθεραπείας Ideales Spa.

Βραβεύθηκε και πάλι για τον οικολογικό της προσανατολισμό και τις πράσινες πρακτικές της σε προϊόντα και υπηρεσίες ως «Eco Friendly Franchise» στα πλαίσια του θεσμού Franchise Awards 2018.

Τέλος, το Ideales Resort του Ομίλου Ideales διακρίθηκε στα Greek Hospitality Awards 2018 με δύο βραβεία, στις κατηγορίες Best Greek Green Resort και Best Greek Excellence In Service Hotel.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, σημείωσε:

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και συνεχίζουμε να χαράζουμε με μοναδικό τρόπο την επιτυχημένη πορεία μας.

Είμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι που δε θυσιάζουμε λόγω κρίσης την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουμε ακόμα περισσότερο και όλοι οι Πελάτες μας που μας εμπιστεύονται, να είναι ενθουσιασμένοι με τη δουλειά μας και την αγάπη και το σεβασμό μας γι’ αυτό που κάνουμε».