Εκτός τόπου και χρόνου Δήμος

Μετά από 3 Χρόνια πού σας πήρε να φτιάξετε παιδικές χαρές σαν και αυτή πού εγώ έφτιαξα πριν 13 Χρόνια το 2010 σε νηπιαγωγείο… πού καλός έγιναν έστω και αργά.

Αλλά συγνώμη αλλά είναι πολύ αργά , εγώ όλες αυτές σχεδόν θα τής μεταφέρω στα νηπιαγωγεία το 2024 και στα περισσότερα χωριά θα γίνουν π.χ. Μουσάτα, Σιμωτάτα, Λουρδάτα, Σπαρτιά, Σβορονάτα, Πεσάδα, Περατάτα, Σκάλα κ.τ.λ. θα γίνουν σαν αυτό που βλέπετε στης φωτογραφίες δηλαδή από 2 χρόνων μέχρι 13 χρόνων παιδιά. Βέβαια λόγω υψηλών θερμοκρασιών και νομοθεσίας το δάπεδο θα είναι με πλαστικά πλακάκια ασφαλείας.

Οσο αφορά του Πόρου και του Αργοστολίου θα σας δείξω της επόμενες μέρες… Πώς ένας πραγματικός Δήμαρχος σαν το Νίκο Ανουσακη θέλει τα παιδιά Δήμου Αργοστολίου, σε τη χώρους θέλει να παίζουν σε Αργοστόλι και Πόρο πού θα γίνουν και πόλος έλξεις και για τα παιδιά των επισκεπτών-τουριστών.

Όχι σαν τα χάλια ντροπής το ΠΆΣΧΑ του 2021 πού επισκέπτες στο νησί μας ζητούσαν μια παιδική χαρά για τα 2 παιδιά τούς έξω από των άγιο Σπυρίδωνα… και έπρεπε να τους πούμε ότι δεν υπήρχε εν λειτουργία ΟΥΤΕ μία 0 μηδέν… σε όλο το Δήμο. Η φωτογραφία με το παγκάκι είναι όχι γιατί είναι όμορφο αλλά γιατί παντού αλλάζουν τα ξύλα πού σαπίζουν συνέχεια με πλαστικά πού δείχνουν σα ξύλινα.

Οπως καταλαβαίνετε είσαστε πάλι εκτός τόπου και χρόνου…

(Ανδρέας Μαρκαντωνάτος FB)