ΕΚΩΦΕΥΕ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΕΝΩ όλοι μας  συνεχίζουμε να διερωτώμεθα, ως το πότε επιτέλους «θα ξαναπάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας»,  αφού επιτύχουμε την αποτελεσματικήν αντιμετώπιση του δολοφονικού ιού, το πρόβλημά μας το τεράστιο και άλυτο, με τους μονίμως απειλούντες και υβρίζοντες γείτονες, έχει πλέον περιέλθει στο γνωστό στάδιον, των λεγόμενων «διερευνητικών επαφών»!

➔ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ, η ηλίου φαεινότερη προσπάθειά μας να κερδίσουμε κάποιον από τον ηλιθίως χαμένον χρόνον, ως προς τους αμυντικούς μας εξοπλισμούς, και η αδιαμφισβήτητα ικανοποιητική επιτυχία μας επί του προκειμένου, είναι η μόνη αιτία, της όποιας -έστω της προσωρινής- αλλαγής «πλεύσης» των γειτόνων και «συμμάχων μας»!

➔ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΑ, το Πολιτικό μας Σύστημα, κόντρα στις μακροχρόνιες και απελπισμένες προειδοποιήσεις των ειδημόνων του αντικειμένου, και των υψηλόβαθμων Στρατιωτικών μας, εσυνέχιζε να υποβαθμίζει την κραυγάζουσαν Πραγματικότητα, αυτήν που καθιστούσε σαφέστατη και απόλυτη την ανάγκην της εντατικής στρατιωτικής  μας προετοιμασίας, με κάθε θυσία!

➔ ΕΤΣΙ, βαδίζαμε ολοταχώς, προς την πολεμική σύγκρουση με τον ορκισμένον εχθρόν μας! Ας μην αυταπατώμεθα!

➔ ΤΗΝ απόδειξη για το πως πρέπει να συνεχίσουμε, την έχουμε πλέον στα χέρια μας. 

➔ ΕΙΔΑΜΕ, εζήσαμε, για άλλη μια φορά, την αποτρεπτική δύναμη, ΜΟΝΟΝ της καταφανέστατης για τον εχθρόν, στρατιωτικής μας Ισχύος!

➔ ΑΣ ΜΗΝ εφησυχάζουμε, ούτε για μια στιγμή, γιατί ο όρκος και ο Στόχος του εχθρού μας, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ! Ο ΙΔΙΟΣ!

➔ ΕΙΤΕ μας το δηλώνει υβριστικά, είτε όχι! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!