ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ, ΕΥΧΟΜΑΙ:

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΕΙΝΑΙ υγιείς, οικογενειακά χαρούμενες-χαρούμενοι και ευτυχισμένες-ευτυχισμένοι, όλες και όλοι, οι μόλις εκλεγείσες- εκλεγέντες Διαχειριστές, της Τύχης και των «πραγμάτων» μας!

➔ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ακριβώς ευχήν μεταφέρω και προς όλες και προς όλους, όσες και όσους συμμετείχαν, ευγενώς και ευρεπώς, στην όλην εκλογική διαδικασίαν, πέραν εκλογικών κερδών ή απωλειών!

➔ΣΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ, της Νέας Κυβέρνησης, «όλων των Ελλήνων» κατά την προεκλογικήν των υπόσχεσιν, εύχομαι να ενθυμούνται και να τιμούν, όλα τα υπ’ αυτών υπεσχημένα!

➔ΣΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ, της Αντιπολίτευσης, εύχομαι να βρουν την απαιτούμενη δύναμη, ώστε, πέραν κομματικών επιταγών και τέτοιων συμφερόντων, να συνδράμουν και όχι να αντιπολιτεύονται, ό,τι και όντως θα είναι προς το συμφέρον της Χώρας και του λαού μας, από τους Κυβερνώντες αποφασισθέν!

➔ΩΣ και να μην απαιτούν …«εκλογές, εδώ και τώρα», από την …επομένην της …ορκωμοσίας της Νέας Κυβέρνησης!

➔ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, πιο πάνω μνημονευόμενες-μνημονευόμενους, Κυβερνώντες και μη, εύχομαι να νιώθουν πάντοτε την ανάγκη να αποφεύγουν ψευδεπίγραφους-παραπλανητικούς χαρακτηρισμούς-ορισμούς, και εντελώς διαστρεβλωμένες-πολύπαθες έννοιες, σε σχέση πάντοτε με την περιβόητη…«Ανάπτυξη», το θνησιγενές …«Πλεόνασμα», την υποφέρουσα «απασχόληση», και λοιπά …και λοιπά!!!