Ελένη Δήμου: O θάνατος των γονιών της, το χαστούκι στον άνδρα της και η σκληρή απάντηση στην Πάολα

Η Ελένη Δήμου δεν κρύβει πως είναι από τις γυναίκες που θα πουν τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό της έχει στοιχίσει, καθώς κάποιοι την έβαλαν στη μαύρη λίστα. Μάλιστα δεν ξεχνά τις δυσκολίες που έζησε πάνω στη σκηνή, όταν πέθανε ο πατέρας της αλλά και όταν έχασε ξαφνικά της μητέρα της.

«Ήμουν σε μια μεγάλη περιοδεία με τον Σταύρο Ξαρχάκο και είχα ένα τραγούδι του Τσιτσάνη το «Κάποια μάνα αναστέναζε». Άντε πες το όταν έχεις αποχωριστεί τη μητέρα σου την προηγούμενη μέρα», δήλωσε στην εκπομπή Celebrity Life Game και τον Κεν Αλεξανδράτο.

Αυτό μάλιστα που της έδωσε τη δύναμη ήταν ότι πρέπει να σταθεί αντάξια των υποχρεώσεών της. Δεν κρύβει πως ποτέ δεν θα αναλάμβανε τον ρόλο του κριτή σε κάποιο talent show, εκφράζοντας τη διαφωνία της με τα παιδιά που παίρνουν μέρος σε αυτά. «Αυτό το τόσο μικρό διάστημα δημοσιότητας δεν νομίζω ότι τους κάνει καλό τελικά. Καλό είναι να έχεις διάρκεια όχι όσο κρατάει ένα παιχνίδι», τονίζει.

Όταν ρωτήθηκε για την Πάολα είπε πως έχει πολύ καλή φωνή, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της με τα όσα είχε δηλώσει για τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Είμαστε πολύ μικροί να μιλήσουμε όλοι εμείς για τον Στέλιο. Εδώ ο Νταλάρας είπε πως είναι μικρός μπροστά στον Στέλιο τι να πούμε εμείς. Ο Καζαντζίδης για μένα ήταν μια απίστευτη ροκ φωνή «Πήγα να του δώσω κουράγιο και επειδη είχαν κάτι προβληματάκια καλλιτεχνικά μου είχε πει τα «ψηλά βουνά χτυπάνε οι αέρηδες» και το θυμάμαι αυτό».

Όταν η κουβέντα πάει στα προσωπικά της, μιλά για την αγάπη που έχει στον εδώ και 30 χρόνια σύζυγό της. Παραδέχεται πως ποτέ ο ένας δεν βαρέθηκε τον άλλο καθώς «πάντα βρίσκαμε ωραίους τρόπους να ανανεώναμε τη σχέση μας». Ενώ παραδέχεται πως θα συγχωρούσε την απιστία. «Είναι σούπερ εγωιστικό να θες να ανήκει μόνο σε σένα ένας άνθρωπος. Ο άντρας είναι από τη φύση του κυνηγός», αναφέρει. Όσο για το πώς είναι στο σπίτι της, εκείνη αυτοχαρακτηρίζεται… κατίνα. «Είμαι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος.», αναφέρει.

Μάλιστα μια ιδιαίτερη στιγμή με τον σύζυγό της ήταν όταν τον είχε χαστουκίσει στις αρχές της σχέσης τους, επειδή πήγε και χόρεψε με μια Ολλανδέζα. Η Ελένη, δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της, λέγοντας πως είναι 59 ετών, ωστόσο ο χρόνος που περνά την αγχώνει. Αυτό που την ανησυχεί είναι ότι θέλει να είναι καλά οι δικοί της άνθρωποι και να μην τους γίνει βάρος.

Δείτε το βίντεο…

(Celebrity Life Game)