Ελαμψαν τα αστέρια του Ποδοσφαίρου σε μια φαντασμαγορική γιορτή

Σε μια γεμάτη αίθουσα στο «Capitol» στο Φανάρι, η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της και παράλληλα βράβευσε του πρώτους.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι σωματείων, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές που είχαν την ευκαιρία να δουν τις βραβεύσεις τόσο των ομάδων, αλλά και των αθλητών που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά

Ήταν μια όμορφη γιορτή, με υπογραφή του προέδρου κ. Θέμη Βαλσαμή, των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης, αλλά και των κοριτσιών της Χρύσας και Ειρήνης που ομόρφυναν ακόμη περισσότερο την όλη διαδικασία με την πολύτιμη παρουσία τους. Μάλιστα η πρώτη έκανε την παρουσίαση της γιορτής με έναν ξεχωριστό δικό της τρόπο!

Την πίτα ευλόγησαν ο αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Γαβριελάτος, μαζί με τους ιερείς π. Χαράλαμπο Χαρίτο και π. Νικόλαο Σωτήρα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή από τον αρχιμανδρίτη π. Φώτιο Γαβριελάτο, παρουσία του  πρόεδρου και των μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Τυχερός της βραδιάς, αφού σε αυτόν έτυχε το τυχερό φλουρί, ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π & Κ.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Γερ. Καραντινός, ο οποίος κέρδισε και ένα ασημένιο νόμισμα της Αρχαίας Ιθάκης, δώρο της Ένωσης.

Υπήρξαν αρκετοί χαιρετισμοί, μετά το καλωσόρισμα και τον μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, από τον πρόεδρο Θέμη Βαλσαμή και ευχές από όλους για μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους πρωταθλητές της περασμένης περιόδου, στους σκόρερ, στα παιδιά των μικτών που αποχώρησαν λόγω ηλικίας, στους αριστούχους μαθητές των μικτών μας, στον διαιτητή Σπύρο Χριστάτο για τηνπροαγωγή του στην Κατηγορία προχωρημένων Διαιτητών (Κ4 Π) για το 2018-2019 και στον Δημήτρη Κουμαριώτη για τις ευγενικές χορηγίες του στις διοργανώσεις της Ένωσης.

Ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις, για πρώτη φορά, του Α.Ο. Σάμης και του Α.Ο. Ηρακλή Πρόννων για το «ευ αγωνίζεσθε» στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν.

Μεταξύ των άλλων διακρίναμε την  Βουλευτή κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον Δημάρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση, τους αντιπεριφερειάρχες Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα και Τουρισμού της Π.Ι.Ν. κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, την Π.Σ. κ. Σ. Πεφάνη, τους αντιδήμαρχους Αργοστολίου κ. Διον. Λυκούδη, Λειβαθούς κ. Ηλία Κουρκουμέλη, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, τον Δ.Σ. κ. Νίκο Σκλάβο, καθηγητή διαιτησίας και πρώην παρατηρητή Super league κ. Γεράσιμο Μαζαράκη και πολλούς άλλους.

Επίσης στην γιορτή παρέστη και ο τέως αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτ. Κουρής.

Παρών στην γιορτή και ο πρώην αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και τέως πρόεδρος της Ένωσης κ. Βαγγέλης Μαζαράκης.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις στην γιορτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ήταν οι παρακάτω:

1) Οι Πρωταθλητές 2017-2018

Α΄ Κατηγορία: Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Β΄ Κατηγορία: Π.Α.Ο.  ΟΔΥΣΣΕΥΣ

2) Οι πρώτοι σκόρερ:

Α΄ Κατηγορία: ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ Κατηγορία: ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΤΣΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΝΤΕΝΤΛΑΛΑ ΑΡΜΑΛΝΤΟ

3) Οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές λόγω ηλικίας από τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΚΙ.

1) Γεωργάτος Αλκιβιάδης – Παναγιώτης, 2) Γιαννάκης Κωνσταντίνος, 3) Γκέλος Αλκιβιάδης, 4) Δρακάτος Γεράσιμος, 5) Καβαλιεράτος Γεράσιμος, 6) Καμπανός Ευθύμιος, 7) Κοκκόσης Αρσένιος, 8) Λιπιάτος Ευάγγελος, 9)

Μανέντης Ανδρέας, 10) Μαρούλης Γεώργιος, 11) Μιχαλάτος Ευάγγελος, 12) Μουρελάτος Χρήστος, 13) Παγουλάτος Νικόλαος, 14) Ρόκος Αλέξανδρος, 15) Ρεπούσης Αλέξανδρος, 16) Ρώσσης Νικόλαος, 17) Σταματάτος Γεράσιμος, 18) Σουρβάνος Παναγιώτης, 19) Σπαθής Γεράσιμος, 20) Τζωρτζάτος Γεράσιμος, 21) Τριανταφυλλίδης Ελευθέριος, 22) Τρίκαρδος Κωνσταντίνος, 23) Φωκάς Ευάγγελος – Διονύσιος.

4) Οι Αριστούχοι Μαθητές Ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων Νέων – Παίδων, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, τη σχολική περίοδο 2017-2018:

Παίδων: Δρακουλόγκωνας Βασίλειος, Κάκιας Παναγάγγελος, Καμπανός Ελευθέριος, Σοφιανός Νίκος,

ΝέωνΜουρελάτος Χαράλαμπος, Παλημέρης Θεόδωρος, Πρέντζας Θεόδωρος, Προσαλέντης Γεώργιος, Σακκάτος Αθανάσιος

5) ΧΡΗΣΤΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, για την προαγωγή του στην Κατηγορία προχωρημένων Διαιτητών (Κ4 Π) 2018-2019»

6) ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, για τις ευγενικές χορηγίες του στις διοργανώσεις μας

7) Ο Α.Ο. ΣΑΜΗΣ για το «ευ αγωνίζεσθε» την περίοδο 2017-2018

Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ για το «ευ αγωνίζεσθε» για την περίοδο 2017-2018.

(sportsthea.gr)