Ελα στο 10% των επιτυχημένων

Γράφει ο ΠANAΓHΣ METAΞATOΣ
Πρόεδρος Eνωσης Aγροτουρισμού Iονίου, Aντιπρόεδρος ΣEAΓE, Mέλος Δ.Σ. ΣEEΔΔE, Kαθηγητής της Mεθόδου SILVA

Ο μέσος άνθρωπος πολλές φορές αντιμετωπίζει δυσκολίες που θα ήθελε να μπορεί να ελέγχει, χωρίς να καταφεύγει πάντα σε «ειδικούς» που του προτείνουν δαπανηρές, χρονοβόρες λύσεις και μερικές φορές με παρενέργειες.

Θα προτιμούσε να μπορεί να ελέγχει μόνος του κακές συνήθειες (κάπνισμα, ποτό, πάχος, αναβλητικότητα, στρες, χαμηλή αυτοεικόνα κ.α.) εκπαιδεύοντας το νου του να αντιδρά κατάλληλα στα γεγονότα, στις σχέσεις και τις αδυναμίες του.

Γνωρίζει πια ότι το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ξεκινά από την δική του αντίδραση και εκτίμηση στα γεγονότα της καθημερινότητας του.

Εχει κατανοήσει αρκετά την λειτουργία του εγκεφάλου του και την επιλεγμένη σειρά προγραμμάτων που αντανακλαστικά ενεργοποιεί ο νους, που τον κάνει να επαναλαμβάνει συμπεριφορές που του δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα και προβλήματα.

Ξέρει πλέον ότι ο εγκέφαλος του είναι ένα τεράστιας ισχύος κομπιούτερ, πομπός και δέκτης συμπαντικής εμβέλειας, που θα μπορούσε να διαχειριστεί κάθε πρόγραμμα (οργανωμένη σκέψη) και να το τρέξει στην ζωή του.

Ξέρει επίσης ότι ο Νους του (συντονιστική λειτουργία της ευφυίας του)μπορεί να επιλέξει και να ακολουθήσει μια σειρά νοητικών προγραμμάτων (σκέψεις ) που απεικονίζουν την επιθυμητή πραγματικότητα που θέλει να ζήσει στην καθημερινότητα του.

Η επιστήμη απέδειξε ότι η νοητική προβολή, όταν γίνεται στην συχνότητα A του εγκεφάλου (10 κύκλοι)με κατάλληλο τρόπο (σχέδιο) επιδρά αποτελεσματικά στα γεγονότα και παράγει το άτομο την πραγματικότητα που επιθυμεί.

Αυτό διδάσκω στην Μέθοδο S I L V A σε ένα σεμινάριο 30 ωρών. Περισσότερες πληροφορίες www.silva.gr