Ελεύθερη η πρόσβαση στην Παραλία Κορώνι του Ελειού

Ελεύθερη παραμένει η πρόσβαση στη παραλία Κορώνι του Ελειού, με νέα δικαστική απόφαση, όπως αναφέρει το kefaloniapress.gr.

Η ιστοσελίδα γράφει:

Όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος Γιάννης Κουρούκλης συζητήθηκε σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αργοστολίου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των κατοίκων της περιοχής για να παραμείνει ο δρόμος προς την παραλία Κορώνι ανοιχτός και προσβάσιμος για την διέλευση του κοινού και την πρόσβαση του στην πανέμορφη παραλία Κορώνι αλλά και για την αντιπυρική προστασία της περιοχής. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να δημοσιευθεί πιθανότατα τον επόμενο μήνα.  

Επίσης το δικαστήριο παρέτεινε την ισχύ της προσωρινής διαταγής μέχρι την έκδοση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων με την οποία παραμένει ανοικτός και προσβάσιμος για πεζούς και οχήματα ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία « Κορώνι».

Αυτό σημαίνει ότι ο δρόμος παραμένει ανοιχτός για την διέλευση του κοινού και την πρόσβαση του στην πανέμορφη παραλία Κορώνι αλλά και για την αντιπυρική προστασία της περιοχής.

Άλλη μια νίκη των κατοίκων της περιοχής…

Η απόφαση του δικαστηρίου ανάσα δροσιάς για τους κατοίκους, τους τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν την πανέμορφη παραλία Κορώνι αλλά και για την αντιπυρική προστασία της ευρύτερης περιοχής…