Εληξε η θητεία του αναπληρωτή Διοικητή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Δ. Δημουλιού

Μετά την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου Φώτη Μεσσάρη, έληξε και η θητεία του αναπληρωτή Διοικητή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου Δημήτρη Δημουλιού.

Ο κ. Δημουλιός αποχωρώντας από το Μαντζαβινάτειο σε ευχαριστήρια επιστολή του, αναφέρει τα ακόλουθα:

Ενόψει λήξης της θητείας μου, από την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν Ληξουρίου, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους εκείνους που αγαπούν ανιδιοτελώς το Νοσοκομείο της πόλης και με εμπιστεύτηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατά το οποίο περάσαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές.

Πάντοτε γνώμονας μου είναι και ήταν η ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας και η στήριξη του Δημόσιου συστήματος υγείας, πάντοτε στο μέτρο του εφικτού με την κατάσταση την οποία παρέλαβα τον Φεβρουάριο του 2018.

Από τότε μέχρι σήμερα έγιναν αργά αλλά σημαντικά βήματα με τους συνεργάτες μου που έθεσαν τις βάσεις για την μετεξέλιξη του σε σύγχρονη δομή υγείας.

Το Νοσοκομείο Ληξουρίου πέρα από συναισθηματικούς λόγους που συνδέουν τους πολίτες της Παλικής μαζί του, θεωρώ ακράδαντα ότι πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως δευτεροβάθμια δομή περίθαλψης και ο ρόλος του να αναβαθμιστεί.

Οι προτάσεις μου οι οποίες είναι ρεαλιστικές και αποτελούν αποτέλεσμα γνώσεων, συνεργασίας και διαβούλευσης, είναι ήδη κατατεθειμένες στους αρμόδιους φορείς και αναμένουν εφαρμογής με την κατάλληλη πολιτική βούληση πάντα.

Το βέβαιο είναι ότι όποτε μου ζητηθεί θα δηλώσω παρών στην προσπάθεια για την ουσιαστική του αναβάθμιση προς όφελος των πολιτών του Νησιού.

Στο «Μαντζαβινάτειο» και στην Παλική απέκτησα φίλους και άριστους συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα που στήριξαν την δομή στις μεγάλες δυσκολίες που την έβαλαν κατά καιρούς.
Ώρες εντατικής προετοιμασίας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε πείσμα κακοπροαίρετων κριτικών, με αποτέλεσμα να έχουμε το Νοσοκομείο μας πρώτο στην ατζέντα!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή αντάμωση!!
………qui tacet consentire videtur
(νομικός όρος του ρωμαϊκού δικαίου) όποιος σιωπά φαίνεται ότι συναινεί

Tο Mατζαβινάτειο Nοσοκομείο Ληξουρίου