Ελπίδες για το μέλλον του Πόλο. Φιλικός αγώνας στο Κολυμβητήριο

Από τον ΝΟΑ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με μεγάλη ικανοποίηση και ελπίδες για το μέλλον της υδατοσφαίρισης στο νησί μας πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των αθλητών μας, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13.00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου.

Γενικά η εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές μας ήταν σημαντικά αναβαθμισμένη από την προηγούμενη φορά, δείχνοντας έτσι την πρόοδο τους. Φυσικά υπήρχαν λάθη και ελλείψεις, που θα διορθωθούν με δουλειά στην προπόνηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΑ συγχαίρει τους αθλητές του, τους προπονητές κ. Ράπτη Γρηγόρη και Γασπαράτο Δημήτρη για την πρόοδό της ομάδας μας. Μεγάλη βοήθεια σε αυτό το φιλικό μας πρόσφερε ο κ. Τραυλός Παναγής. 

Ευχαριστούμε τους γονείς για την συμπαράστασή τους και το τεχνικό προσωπικό του κολυμβητηρίου για την πολύτιμη βοήθεια τους. 

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και μας προμήθευσε με δυο νέα τέρματα κατάλληλα για αυτή την κατηγορία.

Επίσης ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμούρη Σπύρο, που με άμεση πρωτοβουλία, άρχισε να επισκευάζει ζημιές στο κολυμβητήριο με συμπαραστάτη του τον Αντιδήμαρχο κ. Τσιλιμιδό Γεώργιο, ο οποίος είναι και υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων. 

Ελπίζουμε σταδιακά να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες επισκευές του, ώστε να ξαναδούμε το κολυμβητήριο μας λαμπρό στολίδι στην πόλη μας. 

(Από το ΝΟΑ)