Ελπιδοφόρα η νίκη του Παλληξουριακού στην πρεμιέρα του στον Αγίο Αντώνιο

Στην 6η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς βρέθηκε ο Παλληξουριακός μετά από την κυριακάτικη πρώτη (και ελπιδοφόρα) νίκη του στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (5ος Ομιλος), στην πρεμιέρα του στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου.

Ωστόσο η θέση αυτή δεν κατοχυρώνει απολύτως τίποτα, γιατί πρέπει να δούμε πως θα πάνε οι «Ερυθρόλευκηοι της Παλικής» στους επόμενους αγώνες (κυρίως αυτούς που θα γίνουν εκτός) για να για αν βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Την ερχόμενη Κυριακή ο εκπρώσοπος του ποδοσφαίρου μας θα έχει δύσκολη έξοδο, αφού ταξιδεύει στην Κάτω Αχαγιά για να αγωνιστεί με αντίπαλο την τοπική Αχαϊκή. Εκεί παίκτες και προπονητής θα παλέψουν για το καλύτερο. Πρέπει να εκμεταλλευτούν ακόμη και το γεγονός ότι, οι γηπεδούχοι δεν είναι στα καλύτερα τους.

Στους υπόλοιπους αγώνες του 5ου Ομίλου συμειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Πανηλειακός – Καλαμάτα 0-0, Διαγόρας Βραχνέικων – Τσικλητήρας Πύλου 2-0, Παναρκαδικός – Αστέρας Αμαλιάδας 0-2, ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Βλαχιώτη 0-1 και Ζάκυνθος – Αχαϊκή 0-0.

Την επόμενη Αγωνιστική (3η) την προσεχή Κυριακή (15/10) θα γίνουν οι ακόλουθοι αγώνες:

Τσικλητήρας Πύλου – Αστέρας Βλαχιώτης, Αστέρας Αμαλιάδας – Διαγόρας Βραχνέικων, Καλαμάτα – ΠΑΟ Βάρδας, Λεωνίδιο – Παναρκαδικός, Ζάκυνθος – Πανηλειακός και Αχαϊκή – Παλληξουριακός.