ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΑΝ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ημών των γερόντων πρώτα, συνδράμει πολύ αποφασιστικά, προς το επί του προκειμένου ζητούμενον της Επιστημονικής Κοινότητος, τότε …πολύ καλώς ακολουθείται αυτή η τακτική, της προτεραιότητός μας! ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ!

➔ ΑΝ ΟΜΩΣ, διακυβεύεται η σωτηρία Νέων ανθρώπων, -παραγωγικών ανθρώπων που πρέπει να ζήσουν και οικογένειες να δημιουργήσουν, όπως εμείς όλοι οι γέροντες εδημιουργήσαμε- και επικίνδυνα καθυστερεί, ένεκα της φροντίδος ενός και μισού εκατομμυρίου από εμάς, ΤΟΤΕ, κάθετα διαφωνώ, και την σειρά μου δεσμεύομαι να προσφέρω σε Νέον, όποιον Νέον άνθρωπον, ευελπιστών ότι το παράδειγμά μου θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ηλικίας 75 ετών και άνω! 

➔ Με τα γνωστά …φημολογούμενα ευρέως, ότι υπάρχουν… άλλοι λόγοι, τέτοιοι …πειραματισμών, για την ακολουθούμενη «στρατηγική» των αποφασιζόντων για το ποιος πρώτος… «απολαμβάνει» τα αγαθά του  εμβολίου, μάλλον δεν μπορώ να συμφωνήσω!

➔ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, πιστεύω ότι θα «ζυγισθούν», από τους Πολίτες, τα υπέρ και τα κατά, ενός τέτοιου εμβολιασμού, και παρά τον φόβον τον λίαν εύλογον του «αγνώστου» αναληφθέντος ρίσκου, το πολύ μεγαλύτερο μέρος του Πληθυσμού μας, τελικά, θα εμβολιασθεί! Γιατι η «πλάστιγγα» και τελικά, παρά τις ατελείωτες «αλήθειες» ή και αλήθειες, που συχνότατα θα ακούγονται -ενίοτε …ηχηρότατα- θα γύρει αποφασιστικά, υπέρ του εμβολιασμού!

➔ ΙΔΩΜΕΝ!!!