Ενάμιση μήνα πριν …ύμνοι Κράτσα σε Θεόφιλο!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ και Κράτσα βρίσκονται στα χαρακώματα λόγω ΦΟΔΣΑ!

Όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν έτσι. Και μάλλον ήταν εντελώς διαφορετικά. Η κ. Κράτσα εξ αρχής θεωρούσε δικό της τον Θεόφιλο !  Γιαυτό και του έδωσε το … μέγα οφίτσιο του Γραμματέα του ΦΟΔΣΑ!

Ή μήπως ξεχνιόνται οι ύμνοι του πρώτου καιρού; Χαρακτηριστικότερη όλων η άνευ παρερμηνειών δήλωση στις  9/12 πως «Όσοι φαντάζονται κόντρες (αυτής με τον Θεόφιλο) πλανώνται πλάνην οικτράν» και ταυτόχρονα η διαβεβαίωση πως «θα απογοητευτούν όσοι τα εύχονται και τα καλλιεργούν»!

Τον πρώτο καιρό ο Θεόφιλος είχε χάψει «το κόκαλο» της έδρας δίνοντας (στην κυριολεξία) «γη και ύδωρ» (!) γιαυτό και οι ευχαριστίες Κράτσα έχουν μείνει να σημαδεύουν την …συνέπεια του:

«Θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία του τον Δήμαρχο κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, διότι έχει πάρει και με ένα αίσθημα πρόκλησης το ότι η έδρα του νέου φορέα θα έρθει στην Κεφαλονιά»!  

Και γιατί να μην τον ευχαριστήσει τον Θεόφιλο, όταν της έδωσε  πρώτος – πρώτος την υπογραφή του για τη μεταβίβαση της περιουσίας της ΕΔΑΚΙ στο ΦΟΔΣΑ έτσι που σήμερα να της δίνει το δικαίωμα να δημοπρατεί το έργο;

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ