Ενας χρόνος από τη νίκη της Ροδής Κράτσα

Ενα χρόνο πριν, στις 2 Ιουνίου του 2019 στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, οι πολίτες των Ιονίων Νήσων έδωσαν μια καθαρή νίκη στην υποψήφια Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, με τον Συνδυασμό “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ – Κάθε νησί ψηλά”.

Η πλειοψηφία των πολιτών έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για αλλαγή σελίδας στα Ιόνια Νησιά και εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στην υποψήφια Περιφερειάρχη και στο Συνδυασμό της.

“Ο αγώνας για την αλλαγή και τη δικαίωση των προσμονών και των ελπίδων των συμπολιτών μας ξεκίνησε κυριολεκτικά από την επόμενη ημέρα.

Συγκροτήσαμε μια πλειοψηφία αρχών και στρατηγικών στόχων με τις παρατάξεις “ΙΟΝΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” (επικεφαλής ο κ. Σπύρος Σπύρου) και “ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” (επικεφαλής ο κ. Αλέξανδρος Αλεξάκης) για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες μιας συλλογικής και αποτελεσματικής διοίκησης προς όφελος των πολιτών, σε όλους του τομείς.

Η 2α Ιουνίου 2019 μας εμπνέει και μας δεσμεύει για την αναβάθμιση της Περιφέρειάς μας σε όλα τα επίπεδα ως:

  • Διοικητικός μηχανισμός
  • Αναπτυξιακός μοχλός για ευκαιρίες, θέσεις εργασίας και κοινωνική συνοχή
  • Συνδετικός ιστός μεταξύ των επτανησίων, της κληρονομιάς και του πολιτισμού μας
  • Φορέας επικοινωνίας και συνεργασίας με την κυβέρνηση και τα Ευρωπαϊκά όργανα
  • Θεσμός με κύρος και αναγνώριση
  • Θεσμός συνεργασίας και πρωτοβουλιών απέναντι στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο για την πατρίδα μας και την Περιφέρειά μας”, δηλώνουν η Περιφερειάρχης και η παράταξη “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ – Κάθε νησί ψηλά”.