Ενημερωτική παρουσίαση για το σύστημα πληρωμών της Viva-Wallet με κάρτες και POS

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στ. σπαθής

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 στο χώρο του Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι, διοργανώνει μία ενημερωτική παρουσίαση για το σύστημα πληρωμών της viva-wallet, στο οποίο παρέχεται η δυνατότητα συναλλαγών χωρίς προμήθεια καθώς και άλλες ευκολίες για συναλλαγές με κάρτες και POS.

Το σύστημα viva-wallet θα παρουσιάσει ο Διευθυντής marketing της εταιρείας κος Δημήτρης Ράντος ο οποίος και θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες που θα δημιουργηθούν.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το συγκεκριμένο σύστημα πληρωμής: https://www.vivawallet.com/el-gr/business/viva-wallet-pos.

Στις νέες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται, οι επαγγελματίες οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε ώστε να συνεχίζουμε τη δραστηριότητά μας. Εξάλλου, στην Ελλάδα 2.500 χρόνια τώρα, προσαρμοζόμαστε και επιχειρούμε, είναι στο DNA μας.

Η ΚΡΑΝΗ ως αρωγός των επαγγελματιών θα συμβάλλει στην ανταγωνιστικότητά των επιχειρήσεων με την ορθή και έγκαιρη ενημέρωσή τους και στα θέματα της λειτουργικότητάς τους.

Η παρουσίαση απευθύνεται και στους καταναλωτές.

Εκ της ΚΡΑΝΗΣ

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής