Εντολή για πειθαρχική έρευνα έδωσε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού ΔΣΑ Μπάμπης Αναλυτής

Μπάμπης Αναλυτής

Τα πειθαρχικά Οργανα του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας ξεκίνησαν πειθαρχική έρευνα για το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Βερβεσού.

Εκτός από τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες, ο πρόεδρος του ΔΣΑ βρίσκεται αντιμέτωπος και με ενδεχόμενες πειθαρχικές.

Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του ΔΣΑ Μπαμπής Αναλυτής έδωσε εντολή για τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας τόσο για τον Δ. Βερβεσό όσο και για τους άλλους δικηγόρους που έλαβαν μέρος στο πάρτι γενεθλίων.

Την έρευνα θα διενεργήσει ο πειθαρχικός σύμβουλος Αθανάσιος Βαρλάμης.

Δημήτρης Βερβεσός

Απ’ την αρχή πάντως ο Δημ. Βερβεσός έχει τεθεί στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων, ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ξέσπασε σάλος από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από το πάρτι γενεθλίων που έκανε ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, εν μέσω πανδημίας και lockdown. Στο ίδιο βίντεο μάλιστα ακούγεται και το σύνθημα: «Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός και… Συνωστισμός!».

Επίσης είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντα στο πάρτι (ο οποίος στη συνέχεια τις διέγραψε αναλογιζόμενος προφανώς τον σάλο που θα επακολουθούσε) στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ όπου συγκεντρώθηκαν περί τα δέκα άτομα.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγαντά μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του του προέδρου.

Οπως προκύπτει από τις φωτογραφίες του πάρτι, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημήτρης Βερβεσός.