Εντυπωσιακή η παρουσία των παιδιών του Σκακιστικού Συλλόγου

Από τον Σκακιστικό Σύλλογο Κεφαλονιάς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλονιάς συγχαίρει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία για πρώτη φορά διαδικτυακά (και ευχόμαστε η τελευταία) εξαιτίας του Covid-19, στις 13 & 14 Ιουνίου. Η παρουσία όλων των παιδιών ήταν εντυπωσιακή, ελπιδοφόρα και άξια συγχαρητηρίων.

Στην Β’ Δημοτικού η Στεφανία Παπαδάτου κατέκτησε την 2η Θέση στα κορίτσια (Ασημένιο Μετάλλιο) και την 5η Θέση στην Γενική, ανάμεσα σε 76 συμμετοχές! Στην ίδια τάξη περίφημα πήγε και ο Γεράσιμος Παναγιωτόπουλος, όπου κατέκτησε την 10η Θέση της Γενικής κατηγορίας, σε ισοβαθμία με την 8η Θέση!

Στην Δ’ Δημοτικού εξαιρετική επίδοση είχε ο Χρήστος Πανέρης ο οποίος κατέλαβε την 38η Θέση ανάμεσα σε 101 συμμετοχές!

Στις πιο δύσκολες κατηγορίες του Γυμνασίου πολύ καλές παρουσίες είχαμε από τους αδερφούς Αναλυτή. Ο Παναγιώτης στην Α’ Γυμν. κατέκτησε την 21η Θέση της Γενικής και ο Ιωάννης στην Γ’ Γυμν. την 15η Θέση της Γενικής, δείχνοντας και οι δύο ότι έχουν πολύ γερές βάσεις για την συνέχεια.

Εκτός από τα παιδιά, θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς τους, που τα στηρίζουν στις προπονήσεις και στους αγώνες τους!

Ευχόμαστε την επόμενη φορά που θα δώσουν αγώνες να είναι πάνω από τις σκακιέρες τους και όχι πίσω από τους υπολογιστές.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα θα επανεκκινήσουν πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο 4-5/7/20, στο Δ’ Δημ. Αργοστολίου. Ο σύλλογος έχει μεριμνήσει ώστε να τηρεί όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες από το υπουργείο, για την ασφάλεια των μαθητών, εξαιτίας του Covid-19. Οι ώρες είναι :

  • 17:00 – 18:00 Αρχάριοι
  • 18:15 – 20:00 Προχωρημένοι.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.