Εντυπωσιακό φαινόμενο η Χώρα μας

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Δεν χωράει καμιά αμφιβολία, πως οι καταρρακτώδης άνοδος και πρόοδος της οικονομίας μας και η αλματώδης προ επταετίας εκκινήσασα ανάκαμψη κι ανάπτυξη συναγωνίζονται με τον πλέον ζωηρό τρόπο το ΚΑΤΑΡ! Ναι καταραμμένοι-εκβιαστές δανειστές μας, βδέλλες που έχετε κολλήσει στο λαιμό μας και ρουφάτε το όσο έχει απομείνει αίμα μας, πότε θα αντιληφθείτε, την μεγάλη αξία μας; Ο Αλέξης, ο Ποιμενάρχης και Λεγεωνάριος των πολλάκις αλλαξοπιστούντων στο ελληνικό πολιτικό στερέωμα, που αποκαλείται ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σας έχει …παντελώς καταρρακώσει το ηθικό και όμως εσείς ανθίστασθε και τον θεωρείτε ως Αριστερόφρονα της πλάκας; Μήπως εννοείτε την Πλάκα κάτηθεν της Ακροπόλεώς μας εις ην κυματίζει εισέτι η Ελληνική σημαία; Επρεπε ο Δημιουργός να σας πνίξει με πλημμύρες, βροχές και αστροπελέκια απανωτά, όπως σας αξίζει! Ισως, ίσως τότε να βάλετε λίγο μυαλό. Αυτό το μυθιστόρημα που συντίθεται -ως σήριαλ-, τόσα χρόνια εις βάρος της Χώρας μας η πολυπλοκότητα και η πληθώρα αξιώσεων παράλογων εκ μέρους σας, υπερβαίνει τετράκις τα παραμύθια του Αλεξίου μας, που μας αραδιάζει συνέχεια και μας έχει φλομώσει -για φανταστείτε-, μόνο σε δύο χρόνια! Τον ζηλοφθονείτε, άθλιοι επειδή είναι νέος, ωραίος, άνετος, ήρεμος, λαϊκός αγωνιστής και κυρίως χωρίς γραβάτα που σας προσβάλει βάναυσα! Ναι, σας έχει ταπεινώσει, ωρές τοιούτοι, τόσες φορές με πολιτικούς πρωτότυπους «ελιγμούς» οίτινες εις την Νεοελληνικήν γλώσσαν καλούνται «κωλοτούμπες», αλλά εσείς γκέγκε…

Τώρα που σας βάζει χέρι, κύριε Σόϊμπλε, Στρατικοπολιτικέ Διοικητά της …Ε.Ε., θα σας αποδεκατίσει, συρόμενε αγριομούσουδε, θα σας κόψει αρκετά το προνόμιο της «ελευθέρας βοσκής»! Οπότε ο ημέτερος Αριστερός εντελοδόχος σας Πρωθυπουργός, θα σας εγκαταλείψει προσθέτοντας στο ενεργητικό του άλλο ένα «πισωγύρισμα»! Ναι, άθλιε, αιμοβόρε, κοιλιόμενε ουραγέ του Αδόλφου! Θα αρχίσει αγάλι-αγάλι και η Γερμανία να καταρρέει και φυσικά -δυστυχώς-, όλη η Ε.Ε.! Νάσαι καλά, να χαίρεις άκρας υγείας -όπως τώρα-, για να δοξαστείς, καταστροφέα του Πλανήτη, αυτή την τρίτη φορά. Δυό φορές καταστρέψατε την ανθρωπότητα με πολέμους, που έχασαν τη ζωή τους δεκάδες εκατομμύρια αθώοι, και τώρα με το πανίσχυρο και σύγχρονο όπλο της Οικονομίας. Δοξάζεις -φυσικά-, το Δ’ Ράϊχ σου, αφού αποκόμισες -βυζαίνοντας λαούς-, πολλά κατ’ έτος δισεκατομμύρια Ε! Ομως σύντομα θα τα ξεράσεις, ως εκπρόσωπος διεθνών απατεώνων, Γερμανών εκβιαστών! Θα περάσετε, Γερμαναράδες, χειρότερα από εμάς τώρα που μας βασανίζετε επτά χρόνια! Το μίσος των αδικημένων του Ευρωπαϊκού Νότου, Χριστιανών, εναντίον σας, είναι άκρως δικαιολογημένο και το εκδηλώνει -προς το παρόν-, δειλά, δειλά. Σύντομα, όμως, θα γιγαντωθεί για να σας δείξει ότι το χρήμα δεν είναι ümber alles! Πρέπει να καταρρεύσετε, καταραμμένοι. Μας ψήνεις το ψάρι στα χείλη. Τις λουκουμάδες στις παλάμες και τα αβγά στα σκέλια μας…

«Οι αμαρτίες των γονιών, πέφτουν στα παιδιά τους» ΣΑΙΞΠΗΡ. «Παλιά αμαρτία, καινούρια ντροπή». ΠΑΡΟΙΜΙΑ. «Κάθε αμαρτία έχει δική της τιμωρία» ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

ΥΓ.

  • Χαίρομαι που τακτικά ο Πάνος Καμένος -ελληνική εξαίρεση-, καίτοι Δεξιός κωλοτούμπας, δείχνει σε πολλούς αποδέκτες το των Ελλήνων «Εις οιωνός άρισρος αμύνεσθε περί Πάτρις».
  • Ενθουσιάζομαι με τις θεατρικές θεαματικές παραστάσεις που δίνουν τακτικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ιατρός Αθ. Παπαχριστόπουλος (εντυπωσιακό φωνακλάς) και ο υφυπουργός ΑΝΕΛ Κων. Ζουράρις, ο σαγιονάρας, ο πράος ψευτοφιλόσοφος, ο ακαταλαβίστικος αρχαιόφωνος, «Ελληνόφρων», ήγουν ολίγον Τουρκόφιλος. Μεγάλη Σουπιά. Είναι και άλλοι πολλοί διακεκριμένοι, αλλά ποιόν να πρωτοδιαλέξεις για να τον τιμήσεις. Ο Γεράσιμος Μπαλαούρας -ας πούμε-, μας πέφτει λίγος; Μπαλαούρος!
  • Διάλογος:

Κουρούκλης: Αυτοί οι κυβερνητικοί είναι μεγάλοι γλύφτες, Γερμανικών προδιαγραφών.

Διλίνης: Ούτε προτομές, ούτε μνημεία έστησαν. Πώς τους βρήκες πως είναι γλύπτες;