“ΕΝΩΣΗ” κατ’ …ευφημισμόν!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ πλέον πολύνεκρο τρομοκρατικό κτύπημα, στην φίλη Μεγάλη Βρετανία!

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ είδος Πολέμου, με αθώα, εντελώς ανυπεράσπιστα προ αυτής της θανατηφόρου, ειδικά ΕΥΡΩΠΑϊΚΗΣ απειλής, θύματα! ΕΓΙΝΑΝ λάθη! Ασυγχώρητα και επί μακρόν! Υπο-εκτιμήθησαν καταστάσεις και κίνδυνοι, μπροστά σε πρόσκαιρα Χρηματικά οφέλη! ΝΑΙ …ναι, ναι, χίλιες φορές ΝΑΙ, για χρηματικά οφέλη!

ΕΠΕΡΙΦΡΟΝΗΘΗΣΑΝ, απεγνωσμένες, απελπισμένες κραυγές υποφερόντων, εντελώς αθώων, πολύ νεαρών ανθρωπίνων υπάρξεων, γιατί και απλούστατα, δεν ήταν …”δικές μας” αυτές οι απελπισμένες κραυγές!!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συνεχίζει, επί τόσες δεκαετίες από την Ίδρυσή της, με την ίδια “σκέψη”, με την ίδια, τόσο εσφαλμένη στρατηγική “υπόκλισης” μπροστά στην εκμετάλευση της ανάγκης των υποχρεωμένων να “διαλύονται” Οικονομικά, προκειμένου να εξοπλίζονται, προ του ελλοχεύοντος κινδύνου, κυρίως από …συμμάχους …γειτόνους και …υποψήφιους…”εταίρους”!

ΧΩΡΙΣ να “υποψιάζεται” ότι τέτοια ” Ένωση” και δη “Ευρωπαϊκή Ένωση”, αφού, συν τοις άλλοις, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ αρνείται να εγγυηθεί, με τις Μεγάλες και όλων των “Εταίρων” βοηθούντων, Δυνάμεις της, την ασφάλεια των ιδίων των συνόρων της, έχει …”ημερομηνία λήξης” και δη σύντομη!!!!