Ενω η Βραζιλία κλονίζεται από τα σκάνδαλα διαφθοράς και σπατάλης δείτε τι συμβαίνει στη βραζιλιάνικη βουλή. Εβαλαν μέχρι και πόρνες πολυτελείας

Κάτι περίεργο συμβαίνει με την Βραζιλία που δεν λέει να σταματήσει να κλονίζεται από σκάνδαλα διαφθοράς και κατάφωρης σπατάλης, ακόμα και μετά την απομάκρυνση της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η φωτογραφία μίας ιερόδουλης πολυτελείας στις τουαλέτες του Κοινοβουλίου της χώρας, όπου… παρείχε τις υπηρεσίες της σε άγνωστο άνδρα,  είχε φέρει τα πάνω κάτω στην Βραζιλία, με τους πολίτες να αναρωτιούνται τι άλλο θα δουν και που πάνε τα λεφτά των φορολογούμενων.

brazil_parliament_33.JPG

brazil_parliament_1.JPG

Στην φωτογραφία που έγινε Viral στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες μόνο ώρες, φαίνεται μία γυναίκα να βρίσκεται στις τουαλέτες του Κοινοβουλίου ενώ σε άλλο βίντεο ένας άνδρας πιάνει το στήθος της και ζητά στοματικό σεξ.

brazil_parliament_4.JPG

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την στιγμή όπου Βραζιλιάνος γερουσιαστής ξέχασε να κλείσει τον ήχο στο κινητό του και προδόθηκε από το μικρόφωνο μπροστά του, ότι έβλεπε πορνό στο κινητό του, ενώ ο πρώην υπουργός τουρισμού της χώρας με θητεία μόλις… 20 ημερών προκάλεσε την μήνη του κόσμου όταν παρουσιάστηκε σε άκρως αισθησιακές φωτογραφίες με την εντυπωσιακή γυναίκα του μέσα στο γραφείο του Υπουργού.

brazil__parliament_1.JPG

Ο πρώην υπουργός Τουρισμού, κ. Teixeira αντιμετωπίζει κατηγορίες διαφθορά γιατί την πρώτη κιόλας εβδομάδα προσέλαβε σαν σύμβουλο τον θείο της γυναίκας του με μισθό 4.000 δολάρια το μήνα.

brazil_parliament_2.JPG

Για την ιστορία η εντυπωσιακή γυναίκα του Βραζιλιάνου υπουργού έγραφε στον λογαριασμό της στο Facebook, κάτω από τις φωτογραφίες αυτής και του άνδρα της “ότι πάντα πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μία όμορφη γυναίκα”.

brazil_parliament_3.JPG

Μόνο έξι από τα 23 μέλη της κυβέρνησης του νέου προέδρου της Βραζιλίας Michel Temer δεν έχουν υποστεί έλεγχο για διαφθορά ενώ και ο ίδιος ελέγχεται για σκάνδαλο με μίζες.

(newmoney.gr)