Εξαπτέρυγο της Ροδής ο Θεόφιλος!

Υπάρχει μια «λεπτομέρεια» στην ανακοίνωση του Θόδωρου Γαλιατσάτου όταν αναφέρει πως την «σκανδαλώδη σύμβαση του ΦΟΔΣΑ Ιονίων στον Λίβα (της Ζακύνθου) που αποτράπηκε με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, την είχε ετοιμάσει η πρόεδρος και περιφερειάρχης με τα εξαπτέρυγα της»!!! (Βλ. και ανάρτηση του Θεόδωρου Γαλιατσάτου σελ.6)

Και ποια φωτογραφίζει ως «εξαπτέρυγα» της κυρίας Κράτσα ο πρώην περιφερειάρχης;

Στο χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η» υπάρχει η απάντηση!!!

Την επίμαχη απόφαση του ΦΟΔΣΑ 60/6-7- 2021 με ΑΔΑ: ΨΘΠ846ΜΜΜ7-ΙΞ6 που ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο την ψήφισε ΚΑΙ ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δήμαρχος Αργοστολίου!!!

Άρα, συνυπεύθυνος ο Θεόφιλος στην παρανομία!

Και πολύ περισσότερο υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο δήμαρχος Μιχαλάτος ενήργησε με δόλο και σκοπιμότητα, γιατί το θέμα το ήξερε και μάλιστα πολύ καλά όταν ανάλογα το είχε χειριστεί με την γεώτρηση των Ομαλών, αλλάζοντας τους όρους του διαγωνισμού που είχε πάρει στις 27/10/2020 (απόφαση 193/2020 με ΑΔΑ: 6ΦΣΚ46ΜΓΤΤ-ΨΕ0) και κάνοντας το έργο ΙΑΝΟπληκτο στις 9/6/2021 με την 176/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ: 6ΠΝΝ46ΜΓΤΤ-82Μ)!!!

Ένα μήνα αργότερα στις 6/7/2021 ψήφισε προφανώς συνειδητά την ακυρωθείσα στη συνέχεια απόφαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τον ΧΥΤΥ Ζακύνθου!

Ο ολιγάρχης δήμαρχος Θεόφιλος ήταν το μοναδικό λοιπόν «εξαπτέρυγο» της κυρίας Κράτσα που ήξερε τι ψήφιζε!

Άλλωστε από μία πρώτη έρευνα που κάναμ,ε οι άλλοι δύο συμμετέχοντες στην ψηφοφορία του ΦΟΔΣΑ δήμαρχοι της Ζακύνθου (Αρετάκης) και Νότιας Κέρκυρας (Λέσσης) δεν έχουν πάρε δώσε με ΙΑΝΟπληκτα έργα όπως ο δικός μας!!!