Εξοπλισμό για τα Γηροκομεία Aργοστολίουυ και Ληξουρίου χορήγησε η Ιερά Μητρόπολη

Ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος

Σε μια πολύ σημαντική χορηγία προς το Δήμο Κεφαλονιάς προχώρησε σήμερα το πρωί η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας, μέσω του ίδιου του Μητροπολίτη της, κ. Δημητρίου.
Η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας χορήγησε εξοπλισμό για το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου και το Γηροκομείο Ληξουρίου , ο οποίος έφτασε στο νησί μας με φορτηγό – νταλίκα από την Γερμανία, με μέριμνα της Ελληνικής Oρθοδόξου Ενορίας Ροϊτλινγκεν Τυβίγγης.

Το παρόν στην παράδοση των αντικειμένων της χορηγίας σε χώρο του νέου Γηροκομείου Αργοστολίου, έδωσαν ο Μητροπολίτης του νησιού κ. Δημήτριος, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Γεράσιμος Αποστολάτος και ο Διευθυντής του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Διονύσης Ραζής.

O χορηγηθείς εξοπλισμός περιελάμβανε 26 φωτιστικά για κρεβάτια τροφίμων, 2 σύγχρονα ηλεκτρικά αναπηρικά καρότσια αυτοκινούμενα, 19 καροτσάκια Πι, 32 ειδικά τραπεζάκια/κομοδίνα, 67 πολυθρόνες, 18 τετράγωνα τραπέζια, 1 μακρόστενο τραπέζι, 1 μικρό ψυγείο, 12 καροτσάκια μπάνιου και 4 αναπηρικά καροτσάκια – ανυψωτικά.
Πρόκειται για μια κίνηση που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το ανθρώπινο πρόσωπο της Εκκλησίας μας, αλλά και την ετοιμότητα του νέου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, με τις ενέργειες του οποίου έφτασε ο εξοπλισμός στο νησί μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Δημήτριος ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου Γηροκομείου Αργοστολίου και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τα νέα κτίρια που κατασκευάζονται και τους σύγχρονους χώρους που περιέχουν
O Δήμος Κεφαλλονιάς εκφράζει τις βαθύτερες ευχαριστίες του προς την Ιερά Μητρόπολη και προσωπικά προς τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας , κ. Δημήτριο, και δηλώνει την συνεχή και αμέριστη στήριξή του στο έργο του.

an an1 an2 an3 an4 an5 an6 an7 an8 an9 an10