Επίσκεψη …στην ουσία Επίθεση Ερντογάν. Ο Τούρκος ήρθε να μας τσαλακώσει μέσα στο σπίτι μας και …έφυγε με την ουρά στα σκέλια!

Μικροί, πολύ μικροί οι της αντιπολίτευσης. Δεν ξέρουνε ούτε να κρύβονται, και πολύ περισσότερο, να χάνουν με το μικρότερο σκορ!

Με λίγη αξιοπρέπεια και λιγότερη γενναιότητα, θα’βρισκαν έστω και ένα θετικό για τον Τσίπρα, σε όλον αυτό τον πόλεμο ενάντια στην Ελλάδα που παίχτηκε τελευταία με την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου.

Εγώ λοιπόν δεν τον ψήφισα τον Σύριζα, γιατί εγνώριζα πολύ καλά την «πανοπλία της φούσκας» που χαρακτηρίζει την Συνασπιστική λέσχη του 3%.

Όμως, του βγάζω το καπέλλο του Τσίπρα. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο, το παιδί είναι χαρισματικό, είναι άπιαστος σε όλα.

Τον κατηγορούν για «έλειψη προετοιμασίας και αποτυχία» και ερωτώ:

Στον Απρόβλεπτο και Θρασύ, πως προετοιμάζεσαι αφού δεν ελέγχεται;

Η ουσία είναι άλλη. Αντιμετωπίστηκε με το ίδιο νόμισμα και λεβέντικα η προκλητικότητά του;

Για να μην μακρηγορώ, ο Τσίπρας πήρε πόντους Εθνικά και Ευρωπαϊκά.

Ο τρόπος του, ο λόγος του, η έκφρασή του, η στάση του, οι χειρονομίες του, εξανάγκασαν τον Τούρκο να μην τον χάσει καθόλου από τα μάτια του με την σκέψη πως απέναντί του έχει έναν σκληρό και μεγάλο αντίπαλο που δεν το περίμενε.

Σεμινάριο πολιτικής, πράγματι απροετοίμαστος και εκτός χειρογράφου, έδωσε ο Τσίπρας, φανταστείτε τον να ήτανε και προετοιμασμένος!!!

Και ας πάμε στα αποτελέσματα της….. «επίθεσης».

Είναι ή όχι κέρδος για την Ελλάδα το σθένος που επέδειξε Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός σαν εκφραστές της Ελληνικής Αποφασιστικότητας;

Είναι ή όχι κέρδος που ο Τσίπρας εξέθεσε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια τον πανέμπειρο και πανέξυπνο Τούρκο που αντί να μας τσαλακώσει έφυγε σα βρεγμένη γάτα, πράγμα που είδε όλος ο κόσμος και οι Έλληνες;

Είναι ή όχι κέρδος που για πρώτη φορά οι δικοί μας μίλησαν αντρικά και Ελληνικά;

Δεν είμαι ψηφοφόρος του Σύριζα. Η αλήθεια είναι γενναιότητα και αυτήν υπηρετώ που δυστυχώς λείπει.

Μπράβο Τσίπρα.

Μπράβο Παυλόπουλε.

 

*Συνταξιούχος

Οδοντίατρος

12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου με το Πατριωτικό

Κοινωνικό Κίνημα

Κάτοικος Καμιναράτων Κεφαλονιάς